2.el PS4 alırken nelere dikkat etmem gerek?

Makaleler
11
Daha çok hangi seri numarası olanları almam? Lazım kolların yan sanayi olup olmadığını nasıl anlarım? Ve şu anda PS4 2. eline kaç para vermem lazım? Cihazın tamir görüp görmediğini vidalardan anlayabilirim herhalde.

Şu anda PS4 alınmaz, 1000 lira civarı zamlandı.
500'e aldığım Xbox 360'ı 3000'e satıyorlar.
Yine de alacaksanız bilgili bir dostu etiketleyeyim.

@Furkan17TR

Yok 5000'e satıyorlar tamam fiyatlar cok uctu ama abartma hocam :D Xbox One Türkiye grubunda 2700-3000 bandında garantili Xbox One X satılıyor hergün.

Yok 5000'e satıyorlar tamam fiyatlar cok uctu ama abartma hocam :D Xbox One Türkiye grubunda 2700-3000 bandında garantili Xbox One X satılıyor hergün.

Buyur kardeşim.
Çift kol seçince 3000 lira oluyor.
Aynısının 1TB harici disklisini 500'e almıştım.

Bir konu açmıştım. 1 hafta önce. O zaman demiştim ki 2.el PS4'ler 2000'den başlıyor diye. Keşke 2000'den alsaymışım. Şuan 2500'e yok. Öylesine bakıyorum, zaten sırf fan sesi olduğu için soğudum PS4'ten.

Alacaksan Slim al. Fat kasaya bulaşma. Ben çok seviyorum, o ayrı ama fat kasa kesinlikle alınmaz. Slim al yada alma. O kadar net.

Kolların cakmalari çıktı, orijinallerinden ayırmanın yolunu bilmiyorum ama DS4 kullanan birisi anlayabilir.

Her türlü 1TB olsun. 500 imkansız yetmesi.

Buyur kardeşim.
Çift kol seçince 3000 lira oluyor.
Aynısının 1TB harici disklisini 500'e almıştım.

Hocam bir kişi bu fiyata koydu diye piyasası bumu oluyor? Faceden Xbox grubuna gir 2700-3000 bandın da One X'ler satılıyor 1500-2000 bandın da One sler satılıyor arkadaşım 2 gün önce 2800'e garantili One X aldı hergünde satılıyor yani grupta yani biraz araştırmak lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı