Gskil olanını ekledim ortalama hesabım ile monitör ile beraber 41.000 tlBizzat kullanıyorum 1 yıldır:
https://www.hepsiburada.com/goodram-16gb-2x8gb-irdm-pro-hollow-white-3600mhz-cl18-ddr4-beyaz-dual-kit-ram-p-HBCV00007F757H?magaza=HAYATBİLGİSAYAR&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.13.3
RAM fiyatları cidden uçuk. En ucuz ve iş görür bunu buldum, satıcı ise PC parçaları satıyor hali hazırda zaten.
Bi tık pahalıya bu var:
41.000 tl etti kaba taslak nasipse yarın siparişlerini vericemBizzat kullanıyorum 1 yıldır:
https://www.hepsiburada.com/goodram-16gb-2x8gb-irdm-pro-hollow-white-3600mhz-cl18-ddr4-beyaz-dual-kit-ram-p-HBCV00007F757H?magaza=HAYATBİLGİSAYAR&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.13.3
RAM fiyatları cidden uçuk. En ucuz ve iş görür bunu buldum, satıcı ise PC parçaları satıyor hali hazırda zaten.
Bi tık pahalıya bu var:
Gskil olanını ekledim ortalama hesabım ile monitör ile beraber 41.000 tl
Nasipse siparişlerini yarın vericem
Gskil olanını ekledim ortalama hesabım ile monitör ile beraber 41.000 tl
Bi gözden geçirelim ne aldınız.Gskil olanını ekledim ortalama hesabım ile monitör ile beraber 41.000 tl
41.000 tl etti kaba taslak nasipse yarın siparişlerini vericem
Ürünler bunlarBi gözden geçirelim ne aldınız.
Fiyatı durumunu beğenmedim hocam, oyüzden sadece 1000-2000TL farkla hazır sistemler buldum:Ürünler bunlar
Yetişemedik ürüneFiyatı durumunu beğenmedim hocam, oyüzden sadece 1000-2000TL farkla hazır sistemler buldum:
Exceria G3 Plus 1TB ve Vento kasa ile 39500TL
En ucuz Vento kasa ile 38800TLMeder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Enazından AM5 sığdırmış olduk, 9060XT 16GB ile.
Anlamadım hocam. Çoktan aldınız mı?Yetişemedik ürüne
İnce hesaptaki hazır kasanın siparişi verdim emeğinize teşekkür ederimAnlamadım hocam. Çoktan aldınız mı?
Güle güle kullanın hocam.İnce hesaptaki hazır kasanın siparişi verdim emeğinize teşekkür ederim
Eklemek istediğim bir arkadaşımda laptop alıcak . Ürün bu acaba tavsiye edermisinizİnce hesaptaki hazır kasanın siparişi verdim emeğinize teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimGüle güle kullanın hocam.