2. El RX 570 dolandırıcılığı

Nedir gecenin gözleri hesabı?
Ufak yaşta bir arkadaş, kısaca forumun baş belasi. Bircok kisiyi sosyal medya hesaplarindan rahatsiz etti. Ben de dahil. Ne kadar engellesek de yeni hesap açıp tamam uslu duracağım yazıp rahatsiz etmeye devam etti. Forumda da sürekli hesap açıp duruyor, 150'yi rahat geçmiştir herhalde açtığı hesap sayisi. Sürekli ban yiyor, sürekli geri geliyor.
Artik açtığı konudan direkt onun olduğunu anliyoruz.
Instagram kullanıcı adi gecenin gözleri idi, o yüzden öyle diyoruz.

Öyle bir kartı günümüzde 500'e satmak normal birşey değil zaten.Kendi saflığınızın ve tecrübesizliğinizin kurbanı olmuşsunuz.2.El ürün alırken mutlaka test edilmeli her ince detayına kadar inilmeli.Sonuçta kullanılmış bir ürün,büyük ihtimal miningini yapmıştır kullanmıştır eskitmiştir çürütmüştür sonra kart mefta olunca birilerine kitleyeyim ben bunu diye satılığa çıkartmıştır.Bilinçli insanlar olursa bu dolandırıcı vakaları en aza indirgenir,geçmiş olsun pek yapabilecek birşey yok.

Ufak yaşta bir arkadaş, kısaca forumun baş belasi. Bircok kisiyi sosyal medya hesaplarindan rahatsiz etti. Ben de dahil. Ne kadar engellesek de yeni hesap açıp tamam uslu duracağım yazıp rahatsiz etmeye devam etti. Forumda da sürekli hesap açıp duruyor, 150'yi rahat geçmiştir herhalde açtığı hesap sayisi. Sürekli ban yiyor, sürekli geri geliyor.
Artik açtığı konudan direkt onun olduğunu anliyoruz.
Instagram kullanıcı adi gecenin gözleri idi, o yüzden öyle diyoruz.
Cidden çocuklara belirli bir yaşa kadar İnternet kullanımına sınır getirmeli ebeveynler. Artık bu yaşın daha da geriye gittiğini düşününce insanın tüyleri ürperiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı