2. el RX 580 8 GB ekran kartının FurMark testi normal mi?

Bir siteden 8 GB RX 580 buldum ama fiyatı biraz ucuz geldi ve FurMark testi istedim ama sonuç için kararsız kaldım.
Mining yapılan kartlar bildiğim kadarı ile 80 dereceleri görüyor. Biraz şüphelendim, yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 1881843Eki Görüntüle 1881844

Mining yapılmasıyla 80 derece olmasının alakası yok. 60 derece miningli kart da var 85 derece mining yapılmamış ekran kartı da.

Bilgisizliğimi bağışlayın burada fan %si verilmiş o veri tam olarak ne oluyor hızı mı sağlığı mı nedir?
Fanın % lik dilimiyle kaç hızında çalıştığını gösteriyor. FurMark fan hızlarını düzgün okumuyor zaten.

Bir siteden 8 GB RX 580 buldum ama fiyatı biraz ucuz geldi ve FurMark testi istedim ama sonuç için kararsız kaldım.
Mining yapılan kartlar bildiğim kadarı ile 80 dereceleri görüyor. Biraz şüphelendim, yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 1881843Eki Görüntüle 1881844
ona oyun testi yapman lazım alırken eve gittiğinde oyun açtıktan bir 10 15 dakika sonra kapanabilir o furmark testinde çıkmaz biraz sürücüsü sıkıntılı öyle kartların

Az önce farklı bir kartın testine baktım onda Core daha da düşük bu ne anlama geliyor.
1690709547510.png

Benchmark testi yaptığımda 1385 seviyelerinde takılıyor fakat GPU stress test de böyle olmuyor. Frekans düşürmüş olabilirler diye düşünüyorum. Stok ayarlar ile test videosu göndermelerini isteyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı