2. el RX 6600 3D mark ve FurMark sonuçları nasıl?

1XAV

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar,

2. el bir RX 6600 aldım daha yeni. Çok güzel paketlenmiş, kozmetiğinde bir şey yok.

Denilene göre mining yapılmamış. 2 yıllık bir kartmış ve LoL ve çizim araçlarında kullanılmış.

Benim kasamın eski ve soğutma anlamında çok iyi olmadığını ayrıca biraz da tozlu olduğunu baştan belirtmek isterim.

Sizlerden ricam, 3D mark ve FurMark testlerini bilgili biri göz gezdirebilir mi? Ben çok bir sıkıntı göremedim aslında gayet normaller ama sizlere de sormak istedim. Sizlerin görüşüne göre ücreti de onaylayacağım.

2 linkten de sonuçlara bakabilirsiniz.
I scored 7 191 in Time Spy - time spy default.
I scored 1 453 in Steel Nomad - Steel nomad default.

Dosya Ekleri

• 3d mark steel nomad kasa kapalı fluid motion kapalı.png
    434,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 3d mark time spy kasa kapalı fluid motion kapalı.png
    547 KB · Görüntüleme: 34
  • kasa kapalı fluid motion kapalı 2 msaa off.png
    64,6 KB · Görüntüleme: 28
  • kasa kapalı fluid motion kapalı 8msaa.png
    230,9 KB · Görüntüleme: 30
  • kasa kapalı fluid motion kapalı msaa off.png
    234,1 KB · Görüntüleme: 31
  • kasa kapalı fluid motion kapalı2 8xmsaa.png
    65,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında herhangi bir sorun yok ama 2600X gibi bir işlemcinin 89 derece olması ve bunu single-core da yapması hiç iyi değil, bunu sadece kasa hava sirkülasyonu ile açıklayamayız, bu kadar dereceler hatalı montajlama nedeniyle ortaya çıkıyor veya hiç termal macun bakımı yapmamışsınız.

Sistemde darboğaz olacağını da söyleyeyim, belki farkındasınızdır zaten ama.

RX6600 gibi az watt çeken bir karta göre sıcaklıklar az da olsa fazla. Ama muhtemelen bunun içine diğer parçaların sıcaklığı olsun, kasanın hava sirkülasyonu olsun bunlar da dahil edilince normal değerler derim ben. CPU sıcaklığın çok fazla.

Evet yapmadım 4 5 yıldır benimleydi sistem. Ekran kartını yenileyince onu da yapacaktım. Yeniledim en yakın zamanda macunu yenileyeceğim. Ufak bir darboğaz olacağının farkındayım ben bakım yapmadığım için bu daha da artacaktır. Tavsiyeleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.

FPS ve sicaklik degerleri normal(ekran kartı için).
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yazdığım gibi termal macunu hiç yenilemedim en yakın zamanda yenileyeceğim. Ayrıca Denizli'de yaşıyorum. Havanın da etkisi vardır normalden fazla olmasının (GPU).

Denizli de hava çok sıcak. Size ve sisteminize kolayliklar dilerim.

Denizli de hava çok sıcak. Size ve sisteminize kolayliklar dilerim.

Evet gerçekten öyle, teşekkür ederim. Ben de iyi günler dilerim.

Bu arada çok da vaktinizi almadan bir şey sormak istedim. Önerebileceğiniz macun markası var mıdır? Hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Evet gerçekten öyle, teşekkür ederim. Ben de iyi günler dilerim.

Bu arada çok da vaktinizi almadan bir şey sormak istedim. Önerebileceğiniz macun markası var mıdır? Hangisini tavsiye edersiniz?
MX6 alabilirsiniz direkt veya Thermalright TF8. Thermal Grizzly Kryonaut gibi üst düzey bir şey alabilirsiniz ama bu işlemciye gereksiz hem de sadece 1 gr. var içinde. Benim tavsiyem MX6 alıp geçin.

Benim RX 6600 PC'min değerleri bu şekilde:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…