2. el RX 6700 XT Red Devil vs Nitro+ vs 0 RX6700

Hamsikovski

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 2. el 2 tane kart buldum. Red Devil olanın ağustosa kadar garantisi var ve fiyat 6300TL. FurMark'ta ise 61 derece ama fan devri %58. mining yapılmamış içi açılmamış. Nitro+ sahibiyle şimdilik konuşamadım ama 6500TL fiyatı var. RX6700 Pulse ise 0. hangisi tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangisi daha az kullanılmışsa onu alın derim. İki kartta birbirine yakın performans veriyor fakat RedDevil biraz daha güçlü 8+8 pin istiyor ve refrans elektrik tüketim değeri daha az ama Nitro+ 'ın kimseyi üzdüğünü görmedim. Pulse en çok sorun ve hatanın alındığı model ne yazık ki.

Hocam hangisi daha az kullanılmışsa onu alın derim. İki kartta birbirine yakın performans veriyor fakat RedDevil biraz daha güçlü 8+8 pin istiyor ve refrans elektrik tüketim değeri daha az ama Nitro+ 'ın kimseyi üzdüğünü görmedim. Pulse en çok sorun ve hatanın alındığı model ne yazık ki.

İkisi de aynı güçte. Çektikleri güçte aynı.

Teşekkürler hocam hepinize. 6700 liraya da TUF modeli mevcut Furmarkta da 57 derece gözüküyor. TUF için ne dersiniz?

2. El 6700xt kartı 1000TL ucuza almak daha mantıklı durmuyor mu hocam

Kaçırma.

@kino hocam rahatsız ediyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. RX6700XT TUF modeli ile ilgili biriyle konuştum. Furmark 1920x1080 8x MSAA'da 10dk test sonrasında 63 derece. 1.5 yıl garantisi var bana sıcaklık değerleri iyi gibi geldi bir de siz bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
2. El 6700xt kartı 1000TL ucuza almak daha mantıklı durmuyor mu hocam

@kino hocam rahatsız ediyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. RX6700XT TUF modeli ile ilgili biriyle konuştum. Furmark 1920x1080 8x MSAA'da 10dk test sonrasında 63 derece. 1.5 yıl garantisi var bana sıcaklık değerleri iyi gibi geldi bir de siz bakabilir misiniz?

İyi değerler alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı