duran10 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 515 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #31 Nevzat Özkan dedi: İkinci ele güvenemiyoruz şimdi ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... En iyi seçenek RX560 olacaktır bu bütçeye 2. elden başka seçenek yok attığınız kart da sıfır değildir zaten.
Nevzat Özkan dedi: İkinci ele güvenemiyoruz şimdi ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... En iyi seçenek RX560 olacaktır bu bütçeye 2. elden başka seçenek yok attığınız kart da sıfır değildir zaten.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 2 Şubat 2022 #32 duran10 dedi: En iyi seçenek RX560 olacaktır bu bütçeye 2. elden başka seçenek yok attığınız kart da sıfır değildir zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı a kişinin bilgisayarından söktüğünü söylüyor sahibi kim belli değil nasıl olacak?
duran10 dedi: En iyi seçenek RX560 olacaktır bu bütçeye 2. elden başka seçenek yok attığınız kart da sıfır değildir zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı a kişinin bilgisayarından söktüğünü söylüyor sahibi kim belli değil nasıl olacak?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 2 Şubat 2022 #33 Nevzat Özkan dedi: Bilgisayarcı a kişinin bilgisayarından söktüğünü söylüyor sahibi kim belli değil nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Bize mi soruyorsun hocam ben anlamadım Güveniyorsan alacaksın, güvenmiyorsan almayacaksın. Zaten aynı ildesiniz sanıyorum. Git bak hoşuna giderse al gitmezse alma. Almayacaksan sıfır 1030 alacaksın basit yani senin için.
Nevzat Özkan dedi: Bilgisayarcı a kişinin bilgisayarından söktüğünü söylüyor sahibi kim belli değil nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Bize mi soruyorsun hocam ben anlamadım Güveniyorsan alacaksın, güvenmiyorsan almayacaksın. Zaten aynı ildesiniz sanıyorum. Git bak hoşuna giderse al gitmezse alma. Almayacaksan sıfır 1030 alacaksın basit yani senin için.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 2 Şubat 2022 #34 The Theseus dedi: Bize mi soruyorsun hocam ben anlamadım güveniyorsan alacaksın, güvenmiyorsan almayacaksın. Almayacaksan sıfır 1030 alacaksın basit yani senin için. Genişletmek için tıkla... Güvenemedim şahsen aradım adamı kesinlikle mining yapılmadı diyor test sonuçlarını istedim atamam dedi sonra zorladım bayağı atmaya çalışırım dedi.
The Theseus dedi: Bize mi soruyorsun hocam ben anlamadım güveniyorsan alacaksın, güvenmiyorsan almayacaksın. Almayacaksan sıfır 1030 alacaksın basit yani senin için. Genişletmek için tıkla... Güvenemedim şahsen aradım adamı kesinlikle mining yapılmadı diyor test sonuçlarını istedim atamam dedi sonra zorladım bayağı atmaya çalışırım dedi.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.269 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #35 Nevzat Özkan dedi: Güvenemedim şahsen aradım adamı kesinlikle mining yapılmadı diyor test sonuçlarını istedim atamam dedi sonra zorladım bayağı atmaya çalışırım dedi. Genişletmek için tıkla... RX570-470 8 GB altı ile miningin anlamı yok. Elektrik parasını çıkartmaz.
Nevzat Özkan dedi: Güvenemedim şahsen aradım adamı kesinlikle mining yapılmadı diyor test sonuçlarını istedim atamam dedi sonra zorladım bayağı atmaya çalışırım dedi. Genişletmek için tıkla... RX570-470 8 GB altı ile miningin anlamı yok. Elektrik parasını çıkartmaz.