2. el Samsung A34 rootlu geldi

• Konuyu başlatan Met0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.185

Met0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
2. el yurt dışı bir Samsung A34 5G aldım. Sıfırlanmış şekilde gönderdi arkadaş ancak uyarı veriyor telefon Samsung'un orijinal yazılımı olmadığına dair. Satıcıya sorduğumda root yok orijinal diyor. İade etmeli miyim veya bilgilerimi çalabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20250205_131815.jpg
    20250205_131815.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 572
  • 20250205_131808.jpg
    20250205_131808.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 274
Son düzenleyen: Moderatör:
Rootlu telefonlarda internet bankacılığını uçurabiliyorlar. Bir gece ansızın 03:00'da kredi çekip hesaplarına aktarabiliyorlar diye biliyorum.

Rootlu telefonlarda internet bankacılığını uçurabiliyorlar. Bir gece ansızın 03:00'da kredi çekip hesaplarına aktarabiliyorlar diye biliyorum.
Nasıl oluyor o? Sebebi ne?

Stock ROM atarsa hiçbir şeycik kalmaz.

Ayrıca telefonun rootlu olduğuna emin misiniz? Görselden yalnızca bootloader kilidinin açık olduğunu görüyoruz. Rootlu olmayabilir cihaz.

Şu uygulamayla kontrol eder misiniz?

Son düzenleme:
İlk görsel sadece root varken gelmiyor, root kaldırıldıktan sonra da o yazı durmaya devam ediyor ve çözümü stock ROM kurmaktır.

Crownguard hocamın verdiği uygulama ile test edin, tahminen bir şey çıkmayacaktır.

Nasıl oluyor o? Sebebi ne?

Stock ROM atarsa hiçbir şeycik kalmaz.

Ayrıca telefonun rootlu olduğuna emin misiniz? Görselden yalnızca bootloader kilidinin açık olduğunu görüyoruz. Rootlu olmayabilir cihaz.

Şu uygulamayla kontrol eder misiniz?

Hocam verdiğiniz uygulama Android'in eski sürümü içindir deyip indirmedi ve stock ROM'u nasıl atabilirim?

APK olarak indirdim, cihazda sorun yok mu diyor?

Dosya Ekleri

• 20250210_114629.jpg
    20250210_114629.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 156
Hocam verdiğiniz uygulama Android'in eski sürümü içindir deyip indirmedi ve stock ROM'u nasıl atabilirim?

APK olarak indirdim, cihazda sorun yok mu diyor?
Cihazınızın rootlu olduğunu söylüyor.

Eğer root şu ana kadar size sorun çıkarmadıysa durmasında bir problem yok.

Telefonunuzda "Magisk" diye bir uygulama var mıydı?

Banka uygulamaları artik izin vermiyor. Hesaba giremiyorsunuz.

(Bütün bankalar icin gecerli mi bilmiyorum.)
Tüm banka uygulamaları değil. Hatırlamıyorum, bende şu an root gizleme açık da, açık değilken de uygulama "Cihaz rootlu, devam etmek istiyor musunuz?" tarzı uyarı verip açmana izin veriyor.

Ki izin vermeyen için de root gizleme kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı