2. el Samsung S21 vs 2. el iPhone 11

Anladığım kadarıyla sizin için ekran daha önemli, performanstan ve arayüzden kısıp ekran kalitesini öne alırsak S21 FE daha iyi bir seçenektir.

Eğer ısınmasından ve kötü bataryasından şikayetçi olmayacağınızı düşünüyorsanız S22 alabilirsiniz. Isınma ve pil sorunu olmasa cillop gibi telefon olur valla.
Yani hocam zorlarsam en fazla S22 olur onun haricinde şu anlık S21 veya S21+ gibi duruyor. Onun haricinde maalesef iyi yön olarak saydığınız şeyler benim ihtiyacım olan veya kullandığım şeyler değil.

Anlaşılan iPhone merakım başka bir cihaza kalacak.

Yani hocam zorlarsam en fazla S22 olur onun haricinde şu anlık S21 veya S21+ gibi duruyor. Onun haricinde maalesef iyi yön olarak saydığınız şeyler benim ihtiyacım olan veya kullandığım şeyler değil.

Anlaşılan iPhone merakım başka bir cihaza kalacak.
Hocam 11’in ekranı sizi tatmin etmez, hevesini inşallah başka bir iPhone ile giderirsiniz, şimdiden hayırlı olsun alacağınız cihaz ☺️

S22 alabilirseniz değer.
S21+, S21'e göre sadece bataryadan kazandırır.
S22, daha güçlü işlemci, daha iyi kamera ve 1 yıl daha fazla güncelleme ömrüne sahip.
S21 FE, S21'e göre downgrade olur.
S22 çokta yüksek olmayan bir maliyete daha iyi gibi duruyordu ama ısınma ve batarya problemi var deniyor.

Isinma yok ama 4-4.30 saat ekran süresi veriyor. Yani batarya zayıf evet.
S21 forumda yaptığımız testte S22'den çok ısındı mesela.
Daha zayıf batarya benim açımdan iyi olmadı. Bu durumda S21 veya S21+'da seni kurtarır derseniz iPhone 11'in yanında S22'yi de elerim. Geriye zaten 2 model kalıyor. Bütçeyi zorlayamazsam S21 alır geçerim.

Daha zayıf batarya benim açımdan iyi olmadı. Bu durumda S21 veya S21+'da seni kurtarır derseniz iPhone 11'in yanında S22'yi de elerim. Geriye zaten 2 model kalıyor. Bütçeyi zorlayamazsam S21 alır geçerim.
S21+ daha büyük ekrana ve daha iyi bataryaya sahip. Başka artısı yok.
S22 yetmez derseniz onu da boş verin. Ben yine de zorlardım, 60 hz ve aod kapalı 6 saati bulur diye düşünüyorum.
Ama yine yetmez derseniz S21 rakipsiz diyelim.
Şimdiden hayırlı olsun.

Durum güncellemesi:

Arkadaşlar babam çalıştığı yerde çalışan bir arkadaşı ile pazarlık yaparak bataryası garantiden değişmiş, kutusu ve faturası tam, garantisi devam eden, hiçbir problemi olmayan S21'i 11,500TL'ye kapatmış. Yarın gidip bakacağız.

Gitmeden önce telefonu kontrol ederken kontrol etmem gereken bir şey var mı?

S21+ planı yalan oldu ama 11,500TL'ye S21 pazarlığından sonra bir şey demedim.

@429065

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı