2. El şekilde upgrade yapmak

• Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 46

tumu

Hectopat
Üniversiteye kadar, yani 1.5 sene daha sistemim beni idare etsin istiyordum. Ama artık çok zorlamaya başladı ihtiyar. Beni 1.5 sene daha götürecek bir upgrade lazım aşağıdaki sisteme. Hepsi 2. el olabilir, sorun etmem. Bütçe maximum 6000 TL.
  • i3 4160
  • HD 4400
  • 8 GB RAM
  • H81M-DR2 anakart
  • 500 GB SATA SSD
  • PSU 300W civarı.

İşlemcini i7 4790'la değiştirebilirsin anakartınla uyumlu olacağından dolayı yeni anakarta gerek kalmayacak ekran kartı olarakgtx 1060 3GB versiyonundan alabilirsin. Bunu PSU'nun 6 pinlik güç girişi olduğunu varsayarak söylüyorum eğer yoksa ekstra güç gerektirmeyen ekran kartlarından önerebilirim RAM'i de 16 GB yaparsan tadından yenmez bu sistem rahat 1.5 yıl götürür seni.

Örnek olarak bu ilanlara göz atabilirsin.

RAM'i daha ucuza 2. elden alabilirsin.

Son düzenleme:
İşlemcini i7 4790'la değiştirebilirsin anakartınla uyumlu olacağından dolayı yeni anakarta gerek kalmayacak ekran kartı olarakgtx 1060 3GB versiyonundan alabilirsin. Bunu PSU'nun 6 pinlik güç girişi olduğunu varsayarak söylüyorum eğer yoksa ekstra güç gerektirmeyen ekran kartlarından önerebilirim RAM'i de 16 GB yaparsan tadından yenmez bu sistem rahat 1.5 yıl götürür seni.

Örnek olarak bu ilanlara göz atabilirsin.

RAM'i daha ucuza 2. elden alabilirsin.
Teşekkürler hocam, galiba bütçe arttırıp PSU'da alacağım, bu sisteme en ideal kaç W gerek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı