2. el sitesinde Amazon depodan olduğu söylenen ürün alınır mı?

Mr.Trafocu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, iş yerimde kullandığım ekran kartının aynısını kendi bilgisayarıma da almak istiyorum. 2. el ilanlara baktığımda link olarak eklediğim ilanı buldum. Amazon depodan olduğu belirtilmiş. Kullanılmadığı fakat paketin açıldığı yazıyor. Amazon depodan alınan ürünlerin ya da beğenilmediği için iade edilen ya da bir hatadan kaynaklı iade dilen ürünlerden oluştuğunu biliyorum. Bu durumda bu fiyata sizce alınır mı? Alırken nelere dikkat edebilirim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Test edip, kontrollerini sağlayıp elden alma imkanınız var ise olabilir. Yoksa kargo havala vs. risk edilmeyecek şeyler.

Satıcı yorumlarında 2 adet satış iptali yorumu mevcut.

Test edip, kontrollerini sağlayıp elden alma imkanınız var ise olabilir. Yoksa kargo havala vs. risk edilmeyecek şeyler.

Satıcı yorumlarında 2 adet satış iptali yorumu mevcut.
Satış iptali çok problem değil. Sonradan anlaşamadılar iptal oldu ya da başka bir sorundan dolayı iptal olmuştur. O yorumlar sıkıntılı ürün sattığı anlamına gelmiyor. Satıcının profilinde olumlu yorumlar var ama çevresinden insanların yapmadığını bilemeyiz tabi ki. Bir şekilde kartı test edip almak daha mantıklı

İkinci el ekran kartı almak bana biraz dertli geliyor nedense. Özellikle üst düzey kartlarda böyle yok amazon depodan alındı kullanılmadı. Sistem topluyordum kullanmadım falan gibi şeylere çok güvenemiyorum.
Sizin yerinizde olsam sıfır RTX 5070 alırdım açıkçası. Yada 53-55k bandında 5070ti bakardım.İşin içine taksit seçeneğide giriyor hemde garanti olayını riske atmıyorsunuz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı