2. el sorunsuz 6.000 ₺ iPhone 11 alınır mı?

istedimkalben

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sahibinden de 2. el 'sorunsuz' 6.000 TL'ye iPhone 11 var. Ayrıca bana 2023'te iPhone 11 alınmaz falan demeyin fikirlerinizi kendinize saklayın rica ediyorum ( uzun vadeli kullanmayacağım 1 2 sene ondan sonra değiştireceğim zaten. Neyse sorum şu; dolandırılmam değil mi? Ya da sorunu falan çıkmaz? Zaten kargoyu açarken video çekeceğim. Çünkü bazı akıllılar boş kargo falan gönderebiliyor birkaç kez sahibinden com dışında birkaç web sitesinde yaşamıştım D: Param Güvende sistemine güveniyorum zaten ama yine de sorasım geldi buraya:< .

6.000 TL'ye değil iPhone 11,zar zor telefon bulursun Param Güvende'ye fazla güvenme.İlan linkini atar mısın?

Al al ama sorunsuz 6000₺'ye iPhone 11 olurmu bilmiyorum.

2023'ye bırak 11 7,8 kullananlar var burası Türkiye ama 6000'ya vereceklerini sanmıyorum ben güvenmezdim.

Parçaları kontrol etmek gerek değişeni var mı yok mu diye. Onun dışında 2023 yılında İphone 11 alınmaz.

Net dolandırıcı. Dolandırıcı olmama ihtimali yok. SE 2020 bile ikinci el 7-8 den başlıyor sağlam olanları. Ya yurtdışı IMEI kapalıdır ki IMEI kapalı olsa bile absürt ucuz fiyat, ya da direkt kutunun içine patlıcan koyangillerdendir.

Yurt dışı olabilir 6k'ysa. Ama muhtemelen IMEI bitmiş hat çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…