2. el sorunsuz 6.000 ₺ iPhone 11 alınır mı?

Yurt dışı olabilir 6K'ysa.

Yurt içi imiş.

Arkadaşlar yine ayrı bir konuya baktım sahibinden de dolandırılma ihtimali sıfırmış ama yine illaki bir şeyler diyenler çıkacak onlara kötü lafım ya da sözüm yok buyurun. Bir de alırsam kargo geldiğinde açarken video çekeceğim, işte yurt dışı mı yurtiçimi onu falan çekeceğim :/ ama gerçekten hevesim çok.

Arkadaşlar yine ayrı bir konuya baktım sahibinden de dolandırılma ihtimali sıfırmış ama yine illaki bir şeyler diyenler çıkacak onlara kötü lafım ya da sözüm yok buyurun. Bir de alırsam kargo geldiğinde açarken video çekeceğim, işte yurt dışı mı yurtiçimi onu falan çekeceğim :/ ama gerçekten hevesim çok.
Kesin dolandırıcı. Dolandırıcı değilse ben buradayım. Sizde de birazcık saflık var.

Sahibinden de 2. el 'sorunsuz' 6.000 TL'ye iPhone 11 var. Ayrıca bana 2023'te iPhone 11 alınmaz falan demeyin fikirlerinizi kendinize saklayın rica ediyorum :(( uzun vadeli kullanmayacağım 1 2 sene ondan sonra değiştireceğim zaten. Neyse sorum şu; dolandırılmam değil mi? Ya da sorunu falan çıkmaz? Zaten kargoyu açarken video çekeceğim. Çünkü bazı akıllılar boş kargo falan gönderebiliyor birkaç kez sahibinden com dışında birkaç web sitesinde yaşamıştım D: Param Güvende sistemine güveniyorum zaten ama yine de sorasım geldi buraya:< :).
O fiyata bırak iPhone 11’i yurt içi iPhone X zor bulursun. Ya dolandırıcıdır yada yurt dışı.

Yurt içi imiş.

Sizce satan kişi aptal mı ? Herhangi bir telefoncuya götürse daha çok para kazanacak. Neden sahibinden ile vs. uğraşsın. Bunu anlamamak zor değil.

Yurt içi imiş.

Sahibinden de dolandırma olayı var mesela ürünü gönderiyor geri gelincede ben böyle göndermedim diyor sonra uğraş dur.

Yurt içi imiş.

İlan linkini atın bakalım hocam.

Olabilir ama 6.000TL çok yüksek ihtimal dolandırıcı.
IMEI hat süresi bitince fiyat düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı