2. EL Teknobiyotik E1,5 4000TL'ye Alınır mı ?

eminn1mehmet

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Letgo'da gezinirken bir sisteme rastladım. Sistem Fiyatı hersey dahil 4000₺. Arkadaş teknobiyotik e1.5 (Teknobiyotik E1,5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik) Sistemini 1 ay önce satın almış. İçerisindeki bütün ürünler garantili , kutuları da mevcut. Kasadaki jelatinleri bile sökmediğini söyledi. Arkadaşın Kasa yanında vereceği şeyler ise şunlar

Letgoda ürün açıklaması ise şu :

Bilgisayarı aldıgımda ram'i 16GB'a çıkararak kullanmak istiyorum. Sizce Değer mi ?
Dip Not : Sadece kasayı 3500₺'ye vereceğini söyledi. 4000₺'ye bütün ekipmanlar dahil imiş

Evet attı ama fotoğrafı yüklerken sorun yaşadım tekrar deneyeceğim.

Almadan önce bi sistemi deneyin, ekran kartı ve işlemciye işkence testi yapın, oyun varsa girin oynayın 1 ayda bişey çıkmaz ama işiniz garanti olsun test, deneme imkanınız vs yoksa bulaşmayın vereceği ekipmanların değeri yok, zaten kasa aynı fiyattan 0 sizin adınıza faturalı satılıyor.

Kendisiyle konuştum oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadıgını söyledi. Evine gelip deneyebilececeğimi söyledi. Açıkçası ben sadece PUBG Mobile oynayıp 1080P 60FPS video kaydı alacagım. Dediğiniz işkence testini de orada deneyecegım. sizce yeterli olur mu 1080P 60FPS video kaydı için bu sistem?
5700'e 2060'lı sistem satıyorlar biraz daha indirirse fiyattan alınır.
sistem fiyatı 4000TL üstad

Tamam pahalı dedim işte. 3500 a falan düşürmeye çalış. Rx 580 3 yıl olmuştur herhalde çıkalı. 1700 liraya falan sıfırı satılıyor o kartın. Bilgilendirme yapıyorum sadece paranızı istediğiniz gibi harcayın.

ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Sadece kasayı 3500TL'ye verebileceğini söyledi

Monitörün falan var mı? Belki zorlarsan monitörüde verir yoksa 200 liraya falan ikinci el monitör bulabilirsin ekran kartınla uyumlu. Teknobiyotikte bu sistem ve ya buna benzer sistemler ne kadar onuda bir araştır.

Teknobiyotikte bu sistemin birebir aynısı 4000TL. Arkadaş ise 4000TL'YE Monitör , kalvye , mouse , hoparlör , ve kasayı vereceğini söyledi. Eğer sadece kasayı almak istersem 3500TL Olacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…