Daffyy Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 İnternette dolaşırken 1500 TL'ye 2.el Xbox One fat kasa gördüm. Fiyatı çok ucuz geldi acaba iyi bir konsol mu alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
İnternette dolaşırken 1500 TL'ye 2.el Xbox One fat kasa gördüm. Fiyatı çok ucuz geldi acaba iyi bir konsol mu alınır mı?
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #2 Uzun süre verimlilik alamazsın. Kısa süre sonra ışlevini kaybede bilir.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 14 Mart 2022 #3 Alınır.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2022 #4 Daffyy dedi: İnternette dolaşırken 1500 TL'ye 2.el Xbox One fat kasa gördüm. Fiyatı çok ucuz geldi acaba iyi bir konsol mu alınır mı? Genişletmek için tıkla... 1500TL'ye kesinlikle değecektir.
Daffyy dedi: İnternette dolaşırken 1500 TL'ye 2.el Xbox One fat kasa gördüm. Fiyatı çok ucuz geldi acaba iyi bir konsol mu alınır mı? Genişletmek için tıkla... 1500TL'ye kesinlikle değecektir.
Daffyy Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #5 Demorlius dedi: Uzun süre verimlilik alamazsın. Kısa süre sonra ışlevini kaybede bilir. Genişletmek için tıkla... şuan bulunduğum şehirde gidip dükkanda deneyip alacağım.Sıkıntısı olmasa bile ilerde bozulur mu?
Demorlius dedi: Uzun süre verimlilik alamazsın. Kısa süre sonra ışlevini kaybede bilir. Genişletmek için tıkla... şuan bulunduğum şehirde gidip dükkanda deneyip alacağım.Sıkıntısı olmasa bile ilerde bozulur mu?
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #6 Daffyy dedi: Şu an bulunduğum şehirde gidip dükkanda deneyip alacağım. Sıkıntısı olmasa bile ileride bozulur mu? Genişletmek için tıkla... O fiyata şaşırdım o anlamda dedim, bu kadar iyi fiyata her halde kırık gibi biraz, iyi bakilmamis ürün anlamında dedim, rahatsız ettiysem özür dilerim
Daffyy dedi: Şu an bulunduğum şehirde gidip dükkanda deneyip alacağım. Sıkıntısı olmasa bile ileride bozulur mu? Genişletmek için tıkla... O fiyata şaşırdım o anlamda dedim, bu kadar iyi fiyata her halde kırık gibi biraz, iyi bakilmamis ürün anlamında dedim, rahatsız ettiysem özür dilerim
Daffyy Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #7 Demorlius dedi: O fiyata şaşırdım o anlamda dedim, bu kadar iyi fiyata her halde kırık gibi biraz, iyi bakilmamis ürün anlamında dedim, rahatsız ettiysem özür dilerim Genişletmek için tıkla... Yok ilk defa konsol alacağım da biraz acemiyim o yüzden sordum iyi geceler.
Demorlius dedi: O fiyata şaşırdım o anlamda dedim, bu kadar iyi fiyata her halde kırık gibi biraz, iyi bakilmamis ürün anlamında dedim, rahatsız ettiysem özür dilerim Genişletmek için tıkla... Yok ilk defa konsol alacağım da biraz acemiyim o yüzden sordum iyi geceler.