Arkadaşlar Xbox One S almak istiyorum. 2.el baktım ama 1800 - 1700 civarı gördüm fiyatları. Çok para vermek istemiyorum arkadaşlar, o yüzden PS4 tarzı şeyler önermeyin Game Pass almayı düşünüyorum da. Oyun deneyimim ise en fazla GTA San Andreas, Minecraft vs. toplam 5 oyun oynamışımdır hayatımda. O yüzden de all digital sürümü daha ucuz olduğundan onu almak istiyorum. Sizce en fazla ne kadar verilmeli?
Hocam bence 1700 ve 1800 çok ideal ve ucuz. O fiyata alınır. PS4 Slim kasalar da o fiyata yani One S ile Slim'in fiyatları aynı. Hayırlı olsun cihazınız bu arada. Ben de yeni aldım PS4 ama fat kasa
Hocam bence 1700 ve 1800 çok ideal ve ucuz. O fiyata alınır. PS4 Slim kasalar da o fiyata yani One S ile Slim'in fiyatları aynı. Hayırlı olsun cihazınız bu arada. Ben de yeni aldım PS4 ama fat kasa
Anladım hocam teşekkür ederim. Bir soru daha sormak istiyorum. Bu Xbox One S'in niye internette FPS testleri yok? Mesela Witcher 3 kaç FPS alırım merak ediyorum ama internette bulamadım.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bir soru daha sormak istiyorum. Bu Xbox One S'in niye internette FPS testleri yok? Mesela Witcher 3 kaç FPS alırım merak ediyorum ama internette bulamadım.
30 FPS oynarsınız hocam. Arada 28'e kadar düşebilir. Genel olarak performansı iyi. Ben PS4 Fat kasada oynuyorum ama PS4 Slim testleri varsa ona bakın aşağı yukarı aynı performans.