2.el Zotac 1060 6 GB 2200 TL'ye alınır mı?

2 ay önce elimde r7 240 vardı ilk planım onunla idare etmekti bir ara gtx1050 denk geldi sonra baktım onu almaktansa rx6500xt almak daha mantıklı taksitle aldım.

Bunu adamın yanında yapma şansım var mı? Letgo'da var bu ekran kartı Param Güvende orada olmayabilir.

O zaman monitöe yönleneceğim bir türlü bitmiyor bunlar.

Yanlış bilmiyorsam Letgoda'da Letgo güvende diye bir şey var. O da sahibindenin Param Güvende'si gibi bir şey oradan alabilirsiniz. Eğer buradan almak istemiyorsanız adamın yanına gidip içini açmasını ve furmark testine sokmasını isteyebilirsiniz kabul ederse alın, yok içinin açılmasını kabul etmezse uzak durun çünkü kesin tamir görmüştür.

Yanlış bilmiyorsam Letgoda'da Letgo güvende diye bir şey var. O da sahibindenin Param Güvende'si gibi bir şey oradan alabilirsiniz. Eğer buradan almak istemiyorsanız adamın yanına gidip içini açmasını isteyebilirsiniz kabul ederse alın, yok içinin açılmasını kabul etmezse uzak durun çünkü kesin tamir görmüştür.
Kesinlikle katılıyorum bir şeyler vardır kesin çünkü 3gb bulamazken 6gb ne alaka

Bence ekran kartı işinde tecrübeli değilsen sıfır almakta yarar var biliyorum para kolay biriktirilmiyor ama çok hassas bir ürün bu
Almalıyım yoksa para durmuyor
Rx 6500 xt yine 3500/3600tl seviyesini görür çok rahat Amazon veya Hepsiburada gibi sitelerden vade farksız 6 taksitle alınıyor en iyisi Amazon tabiki
Bende isterim taksitli hemde çok isterim hem garantili hemde kesin mal geliyor ama işte 😔
Rx 6500 xt yine 3500/3600tl seviyesini görür çok rahat Amazon veya Hepsiburada gibi sitelerden vade farksız 6 taksitle alınıyor en iyisi Amazon tabiki
Bende isterim taksitli hemde çok isterim hem garantili hemde kesin mal geliyor ama işte 😔

Bende isterim taksitli hemde çok isterim hem garantili hemde kesin mal geliyor ama işte :(
Hatta rx 6500 xt alıp pişman olan insanlar var uygun fiyattan garantili bir modelini bulursan öyle alınabilir.
Onlar bana uzak ya fazla pahalı oluyor yani ben bile o kadaına gerek duymuyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı