2. elde RX 580 sistem toplamak

621824

Decapat
Merhaba. 2. el bir sistem toplamayı düşünüyorum RX 580'li bir sistem toplayacağım anakart işlemci vs önerir misiniz? Kasa almayı pek düşünmüyorum ve 1600x900 bir monitörde oynayacağım bütçem çok fazla değil ama kesin bir rakamda veremiyorum .net bir bütçem yok tek istediğim çoğu oyunda 60 FPS oynayabilmek.

Merhaba. 2. el bir sistem toplamayı düşünüyorum RX 580'li bir sistem toplayacağım anakart işlemci vs önerir misiniz? Kasa almayı pek düşünmüyorum ve 1600x900 bir monitörde oynayacağım bütçem çok fazla değil ama kesin bir rakamda veremiyorum .net bir bütçem yok tek istediğim çoğu oyunda 60 FPS oynayabilmek.
Merhabalar dostum hikayeli oyunlar oynayacaksan fpsin artmayabilir artadabilir tabi ama ben şahsen ekran kartım 1050ti iken rx 6600 aldım fakat gta 5 ve valorantta fpsim artmadı işlemci tabanlı oyun olduğu için daha güçlü bir işlemci aldım ve fpsim harbiden arttı Şimdi sen hangi oyunları oynayacaksın bana yazar mısın bir kontrol sağlayıp ona göre işlemci ve anakart önerisi sunayım.

Merhaba dostum hikayeli oyunlar oynayacaksan FPS'in artmayabilir artadabilir tabii ama ben şahsen ekran kartım 1050 Ti iken RX 6600 aldım fakat GTA 5 ve Valorant'ta FPS'im artmadı işlemci tabanlı oyun olduğu için daha güçlü bir işlemci aldım ve FPS'im harbiden arttı Şimdi sen hangi oyunları oynayacaksın bana yazar mısın bir kontrol sağlayıp ona göre işlemci ve anakart önerisi sunayım.

Şu anlık bilgisayarı aşırı yoran bir oyuna sahip değilim fiyatları sayesinde fakat Rust benzeri oyunları düşünüyorum belki RDR2 de olabilir onlara bilgisayarı topladıktan sonra kalan parayla bakacağım

R5 5500 veya R5 3600'e bakabilirsiniz. Anakart olarak da B450 chipset işinizi görür. Bütçeniz yetmezse A320.

Bütçeniz yetmezse R3 3100 veya 3300X de iş görür.

Peki önerebileceğin bir PSU da var mı?

Bütçe çok düşük değilse Aerocool VX Plus'ı kesinlikle önermem. Dandik PSU.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı