2. El'de şaka gibi satıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 TL için dolandırmak mı? :D

Hesap satımı sosyal içerisinde yasak olmalı diyoruz ama nedense göz yumuluyor. Hem hesap satışı yasal değil diyeceksin hem de hesap satışı forum üzerinden serbest bırakacaksın. Çelişkinin de bu kadarı.


Her kişi için genel konuşmaya gerek yok. Referanssız kişilerden bir şey alınmamalı. İnternetteki gibi mağaza puanı yüksek olandan alın diyoruz bazen, bu da onun gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Sandayu Oda adlı kişinin ilanından başka bir ilanda bulamadığım için Legion hesabı satın almıştım. Aynı kişi birkaç gün önce başka bir satıcıya milletten aldığı hesapları satıyor gibi bir yorumda bulunmuştu. Parayı gönderdim Steam üzerinden, hesabı attı falan. Sonra bir baktım ki başkasından satın almış olduğu hesabı atmış bana. Şifreniz ifşa oldu, uyarısı verdi. Ben de yazdım işte nedir bu diye. Bakmadı. 3 gün sonra işte hesaba girmeye çalıştığımda giremedim. Ben de satıcıya ulaşmaya çalıştım. 1 gün sonra anca cevap verdi. Durumu anlattım falan. İftardan sonra bakarım dedi. 2 gündür de bakmıyor. Laf yaptığı kişiden de hesap almıştım, sorun olduğunda direkt ilgilenmiş ve sorunumu çözmüştü. Ben de şu an bahsi geçen kişinin ilanlarına yazdım bu durumu. İnsanlara almalarını tavsiye etmediğimi yazdım. İlgilenmiyor, bunu hesaba katarak alın falan diye. İlanlarını da kapatmış ben bunları yazdıktan sonra. 4 liranın derdinde değilim, çok bir para değil zaten. Eğer ileride tekrar ilan açarsa bu konuyu dikkate alıp satın alım gerçekleştirmenizi öneriyorum.
Evet bana sallıyordu kendisi.
 
Dün konu açmıştım ve @Sandayu Oda adlı satıcıyı tavsiye etmediğimi yazmıştım. Ben kişinin şikayetleri görmediğini, belki de görmezden geldiğini yazmıştım bu konuda. Çünkü satış konularında da şikayetimi dile getirmiştim. Ben bunları yazdıktan sonra satış konularını da kapatmış. Yani görmezden geliyordu Discord'dan yazdığım şikayetlerimi. Şikayetleri topluluğa açınca da kapatmış konularını. Dün ben konu açınca da 4 lira için engellemiş beni Discord'dan. Açıklama beklediğimi de yazdım konuda ancak cevap vermedi. Gördüğünü biliyorum çünkü görmese engellemezdi beni Discord'dan. Şimdi tekrar konu açıyorum ve tekrar açıklama beklediğimi belirtiyorum. 4 lira için kaos çıkartacak değilim. Bir sebebi vardır belki beni engellemek için. Bu sebebi öğrenmek istiyorum.
 
Her kişi için genel konuşmaya gerek yok. Referanssız kişilerden bir şey alınmamalı. İnternette ki gibi mağaza puanı yüksek olandan alın diyoruz bazen bu da onun gibi.
Kişiler için konuştuğumu kim söyledi? Hesap alım-satım yasal değil. Bunu forumda paylaşıp, ardından da forumda satışına göz yummak çelişkili diyorum.

Sen olayın güvenilir kişi olup olmama kısmındasın.
 
4TL için dolandırmak nedir ? 1 dolar bile etmiyor. Bu kadar acınası durumda olduğunu belli etmeseydi keşke.

Dolar.PNG
 
Geç eylemimiz için üzgünüz. Emin olmak için bir süre beklememiz gerekiyordu. İlgili üyeye gerekli işlem yapılmıştır, suçsuzluğu kanıtlanana kadar burada bulunamayacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı