2-faktörlü kimlik doğrulama'ya dışarıdan yapılan girişler

Aries

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2015
Mesajlar
112
Merhaba arkadaşlar.

Kullandığım Hotmail hesabımın giriş etkinliğini kontrol ettiğimde Thailand, Russia, Vietnam, United States, Lebanon gibi asla alakam olmayan noktalaran başarısız giriş denemeleri olduğunu görüyorum.

Elimden geldiğince güçlü ve uzun bir şifre kullanıyorum. VPN kullanmadığım için farklı noktalardan giriş yapanların hesabama saldırdıklarını düşünüyorum.
Have i been pwned? Sitesinden kontrol ettiğim üzere sanırım zamanında güvenlik açığı olmuş sitelerden toplanan maillere bir saldırı yapılıyor.

2-faktörlü kimlik doğrulama kullanmak istiyorum fakat authy ile Microsoft arasında kaldım.

Bu uygulamalar arasında doğru anladım ise her hesap için destekleri yok gibi. Birden çok doğrulama uygulaması indirmem mi gerekiyor tüm 2 faktör doğrulama destekleyen oyun, posta ve benzeri tüm hesaplarıma kullanmak istersem hepsini örneğin içlerinden biri destekliyor mu?

Siz hangisini tavsiye edersiniz, tavsiye etmenizin sebebi nedir?

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler authy kullanmaya başladım arayüz biraz daha göze hitap etse iyi olurdu.

Ayrıca sorduğum sorulardan biri olarak kendi soruma cevap vermek istiyorum daha sonra konuyu okuyan olursa diye. Authy üzerinde desteklenen uygulamalara bakmanıza gerek yok kafa karışıklığı yaratmıştı bende. 2-faktörlü kimlik doğrulama kullanmak istediğiniz her noktada kullanabiliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı