2 farklı HDD'de aynı oyun oynanabilir mi?

Gameon

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2019
Mesajlar
1.009
Makaleler
2
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, 2 adet 1TB HDD var. Bu aralar FiveM oynuyorum ama Server'den dolayı grafikleri düşük şekilde oynuyorum. Bir andan normal (hikaye) gireyim diyorum ama tekrardan grafik ayarı yapmak gerekiyor ve oyundan çıkıp tekrar giriyorum. Amacım iki HDD'ye ayrı bir şekilde GTA 5 oynayabilir miyim, yani birinde ayarladığım grafiklerde FiveM açayım diğerinde ise ayarladığım grafiklerde açayım. Yani tekrardan ayarlama yapmadan direkt girmek istiyorum. Tabii mümkünse sadece oyunu kopyalamak yeterli midir? Umarım anlatabilmişimdir.
 
"Belgeler > Rockstar Games > GTA V" dizininde ayar dosyanız bulunur. Önce istediğiniz ayarları yapın. Oyunu kapatıp belirttiğim konumdaki "settings.xml" dosyasını yedekleyin. Daha sonra yeniden oyuna girin. Bu sefer istediğiniz farklı ayarları yapın. Tekrar oyunu kapatın. Bu ayar dosyasını da yedekleyin. Artık oyunu açarken kaydettiğiniz settings.xml dosyalarını kopyalayarak farklı ayarlarda oynayabilirsiniz.
Ek: başka ayar dosyası var mı bilmiyorum. Bu yöntemi deneyin bakalım işe yarıyor mu. Yaramıyorsa muhtemelen farklı ayar dosyaları vardır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı