Çözüldü 2 gamepad tek USB bağlantısı nasıl tek kol olarak kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Çözüm
Bunu alacağım 170TL'ye. Bu kol 2tane, ama ikisi de tek USB ile bağlanıyor. Benim 2.bir oynayacak biri yok. Ben tek gamepad kullanabilir miyim FIFA'da falan. Yoksa sadece 2 kişilik mi kullanılıyor? Kolun birini iptal edemiyor muyuz?

Tabii ki tek kullanabilirsiniz. Kolun birini iptal etmenize falan gerek yok. Kullanacağınız kolu açıp kullanacaksınız o kadar.
Bunu alacağım 170TL'ye. Bu kol 2tane, ama ikisi de tek USB ile bağlanıyor. Benim 2.bir oynayacak biri yok. Ben tek gamepad kullanabilir miyim FIFA'da falan. Yoksa sadece 2 kişilik mi kullanılıyor? Kolun birini iptal edemiyor muyuz?

Tabii ki tek kullanabilirsiniz. Kolun birini iptal etmenize falan gerek yok. Kullanacağınız kolu açıp kullanacaksınız o kadar.

Çözüm
Vergi ile birlikte ne kadara geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
170 TL.

Hocam peki sizce alınır mı? Biliyorum 170TL az para ama sırf ucuz diye 1haftalık ya da işimi görmeyecek kötü bir şeye de para vermeyeyim.

Hocam bilemem yani alan çok olmuş ama çok bir beklentiniz olmasın. Gerçek fiyatı 1000 TL diyor ama yani o fiyattan 35 TL'ye düşmesi tuhaf. 170 TL'ye denenebilir yani size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı