Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarimin performansi altta. Bu sistem icin bir Clash of Clans oynayabilecegim emulator önerir misiniz? Simdiden teşekkürler! Dosya Ekleri Dx.PNG 69,1 KB · Görüntüleme: 88 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Arkadaşlar bilgisayarimin performansi altta. Bu sistem icin bir Clash of Clans oynayabilecegim emulator önerir misiniz? Simdiden teşekkürler!
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Maalesef yok.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 18 Temmuz 2023 #3 Kullanmanızı önermem clash of clans bile işkenceye dönebilir.
armançberzan Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Google'a giriyorsa şükret.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Temmuz 2023 #5 Bay Oyuncu dedi: Arkadaşlar bilgisayarimin performansi altta. Bu sistem icin bir Clash of Clans oynayabilecegim emulator önerir misiniz? Simdiden teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Bu sisteme anca Android kurulur hocam dual boot. Lineage os vardı sanırım donanım desteğini bilmem fakat dual boot kurulabilir belki.
Bay Oyuncu dedi: Arkadaşlar bilgisayarimin performansi altta. Bu sistem icin bir Clash of Clans oynayabilecegim emulator önerir misiniz? Simdiden teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Bu sisteme anca Android kurulur hocam dual boot. Lineage os vardı sanırım donanım desteğini bilmem fakat dual boot kurulabilir belki.
EyeOfLemon Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 111 18 Temmuz 2023 #6 Hocam dualboot öneririm bir de bence Windows kullanmayida birakin, zaten oyunda oynanmaz bu sistemle Linux'a geçin derim.
Hocam dualboot öneririm bir de bence Windows kullanmayida birakin, zaten oyunda oynanmaz bu sistemle Linux'a geçin derim.
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #7 EyeOfLemon dedi: Hocam dualboot öneririm bir de bence Windows kullanmayida birakin, zaten oyunda oynanmaz bu sistemle Linux'a geçin derim. Genişletmek için tıkla... Linux'a gecersem oynayabilirmiyim?
EyeOfLemon dedi: Hocam dualboot öneririm bir de bence Windows kullanmayida birakin, zaten oyunda oynanmaz bu sistemle Linux'a geçin derim. Genişletmek için tıkla... Linux'a gecersem oynayabilirmiyim?
EyeOfLemon Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 111 18 Temmuz 2023 #8 Bay Oyuncu dedi: Linux'a gecersem oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yani pek sanmiyorum Linux önerme sebebim arka planda daha az kaynak harcamasi boylelikle bilgisyari genel kullanimda daha az kasar. Windows oyun performansi olarak daha iyidir lakin bu sistemden oyun oynanmaz zaten.
Bay Oyuncu dedi: Linux'a gecersem oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yani pek sanmiyorum Linux önerme sebebim arka planda daha az kaynak harcamasi boylelikle bilgisyari genel kullanimda daha az kasar. Windows oyun performansi olarak daha iyidir lakin bu sistemden oyun oynanmaz zaten.
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #9 Ozaman bana buradan linux nasil kurabilecegimi ogretebilirmisiniz?
EyeOfLemon Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 111 20 Temmuz 2023 #10 Uzun süredir Linux kurmadim ondan size yanlış bir şey soylemek istemem ondan yeni bir konu açıp yardim isteyebilirsiniz Bay Oyuncu dedi: Ozaman bana buradan linux nasil kurabilecegimi ogretebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla...
Uzun süredir Linux kurmadim ondan size yanlış bir şey soylemek istemem ondan yeni bir konu açıp yardim isteyebilirsiniz Bay Oyuncu dedi: Ozaman bana buradan linux nasil kurabilecegimi ogretebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla...