2 GB RAM için oyun tavsiyesi

Bu konuda yalnızca hangi oyunları RAM tarafından kaldırdığını söyleyebilirsiniz sadece RAM ile oyun kaldırır kaldırmaz diyemezsiniz.
 
Aynen hocam kesinlikle size katılıyorum adamın işlemcisini ve ekran kartını bilmeden kaldırır kaldırmaz tartışmasına girmeyin.
Google'da yazan sistem gereksinimleri ile oyunu çok rahat oynar diyor. Ben de 60 fps oynatmaz diyorum. Cyberpunk 2077 de GTX 1060 istiyor ama GTX 1060 ile oyun oynanmıyor.
 
Growtopia.
Pixel world.
Terreria.
Brawlhalla.
Stardew Valley.
Counter-Strike 1.6.
Half-Life.
Left 4 Dead 2.
Serious Sam 1.
Serious Sam 2.
Serious Sam3.
Mafia 1.
Mafia 2.
Max Payne 1.
Max Payne 2.
GTA San Andreas.
Aliens vs. Predator 2.
The Elder Scrolls IV: Oblivion.
Need for Speed Underground 1/2, Most Wanted.
Doom 3.
FIFA 2007.
FIFA 2008.
PES 2013.

Listedeki çoğu oyunu kaldırabilir.
 
Google'da yazan sistem gereksinimleri ile oyunu çok rahat oynar diyor. Ben de 60 FPS oynatmaz diyorum. Cyberpunk 2077 de GTX 1060 istiyor ama GTX 1060 ile oyun oynanmıyor.

Hocam alınma lütfen ben konu sahibi soru sordu 2 GB RAM ile oyun tavsiyesi diye bende sadece RAM ile oyun tavsiyesi verilmez dedim bu konudaki tartışmalara karışmıyorum genel kitleye sesleniyorum işlemci ve ekran kartını bilmeden oyun önermeyin diye lütfen alınma.
 
Sisteminizin tamamını yazmanız, öneri vermek adına önem arz ediyor. Sadece RAM oranu göz önünde bulundurularak sağlıklı bir öneri verilemez. :)

-Left 4 Dead'in 1. ve 2. oyununa bakabilirsiniz.
-Mafia 1.
-S.T.A.L.K.E.R.
-Half Life serisi.
-GTA serisinden: Vice City ve San Andreas.
-Portal.
 
Ayrıca konuyu soran küçük bir kardeşimiz olabilir 2 GB RAM'i olduğunu biliyordur sonra sen kalkıp bu çocuğa RAM'i düşük ama işlemci gereksinimi yüksek bir oyun söylersin çocukta 2 GB RAM kaldırır diye indirir.
Sonuç = indirdiği oyun kasar, oyunu gereksiz yere indirip internetin kotasından yemiş olur, çocuğu hayalleri suya düşer lütfen artık yorum yapmayın konu sahibi bir ekran kartı ve işlemcisini söylesin bu cümleden sonra oyun tavsiyesinde bulunanın yazık kafasına.
 
Ayrıcana konuyu soran küçük bir kardeşimiz olabilir 2 GB RAM'i olduğunu biliyordur sonra sen kalkıp bu çocuğa RAM'i düşük ama işlemci gerekisnimi yüksek bir oyun söylersin çocukta 2 GB RAM kaldırır diye indirir
Sonuç = indirdiği oyun kasar, oyunu gereksiz yere indirip internetin kotasından yemiş olur, çocuğu hayalleri suya düşer lütfen artık yorum yapmayın konu sahibi bir ekran kartı ve işlemcisini söylesin bu cümleden sonra oyun tavsiyesinde bulunanın yazık kafasın.
Papers please kasmaz hocam. İndirsin onu.
 

Geri
Yukarı