2 GB RAM ile hangi işletim sistemleri kurulabilir?

Evet kötülüyorum tabii ki sizin gibi fanboylar sadece işin iyi tarafına bakıyorsunuz Windows işletim sistemindeki çeşitlilik Linux'ta yok.
Linux'ta daha çok çeşitlilik var çünkü açık kaynak kodlu.

Ayrıca illa Crack oynayacağım derseniz Wine gibi uygulamalar da var haberiniz olsun.

Linux'ta daha çok çeşitlilik var çünkü açık kaynak kodlu.

Ayrıca illa crack oynayacağım derseniz Wine gibi uygulamalar da var haberiniz olsun.

Hocam sizin kafa sert biraz sanırım çünkü beni anlamıyorsunuz evet belki bir şekilde oynarsiniz ama yok şunu indir yok şu kodu yaz yok şunu sil
Bir de açık kaynak kodlu derken kockoca Microsoft'un işletim sistemine güvenmiyorsanız sorun sizde daha fazla muhatap olmayalım cümleten iyi geceler.

Hocam sizin kafa sert biraz sanırım çünkü beni anlamıyorsunuz evet belki bir şekilde oynarsiniz ama yok şunu indir yok şu kodu yaz yok şunu sil
Bir de açık kaynak kodlu derken kockoca Microsoft'un işletim sistemine güvenmiyorsanız sorun sizde daha fazla muhatap olmayalım cümleten iyi geceler.

1 tane güncelleme yapınca bir daha yapmanız gerekmiyor. Zaten bazı Linux Mint gibi işletim sistemlerinde Mağaza Yöneticisi oluyordu hatırlıyorsam. Orda Steam veya Spotify gibi uygulamaları indirebiliyordunuz. İllaki kod yazmaya gerek yok.

Ben 2 GB bilgisayarıma böyle çok veya hiç RAM kullanmayacak işletim sistemi bakıyordum. İşletim sistemi baktım ama hepsi olmadı. Windows X Lite tüm sürümleri çok kullanıyor, Linux önerirseniz kurmayı bilmiyorum ve donduğu için işlem bile zor yapıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linux Lite dağıtımını kur geç derim. Ölü ve desteği kesilmiş işletim sistemlerinden uzak dur.

Güvenmiyorsanız sorun sizde dediğin işletim sisteminde tonla telemetri ve dayatma var. Üstüne daha geçen aylarda recall gibi bir saçmalığa kalkıştılar ve hala bunun peşindeler.

Windows'a güvensek bile önerdiğiniz sürümler 7, 8.1 gibi desteği kesilmiş sürümler. Adamakıllı program desteği kalmadı ve güvenlik olarak çok sıkıntılı durumdalar.

Ben 2 GB bilgisayarıma böyle çok veya hiç RAM kullanmayacak işletim sistemi bakıyordum. İşletim sistemi baktım ama hepsi olmadı. Windows X Lite tüm sürümleri çok kullanıyor, Linux önerirseniz kurmayı bilmiyorum ve donduğu için işlem bile zor yapıyorum.
Hocam işlemciniz 64 biti destekliyorsa windows 7 home basic kurun işlemciniz 64 biti desteklemiyorsa windows 7 home basic 32 bit kurun benim 2 gb ramlı bilgisayarım var en az ram kullanan windows 7 home basic olmuştu boştayken 400 mb ram kullanıyordu linux önermem hocam windows 7 home basic öneririm usb siz 64 bite geçebilirsiniz https://www.mediafire.com/file/i3o43vb8y0xevvi/Yedi-072022-AIQ.rar/file bu linktekini indirin dosyanın boyutu 8.5 gb sonra dosyayı çıkartın sonra iso yu açın iso nun içinde setup olacak hem 32 bitlerde açılıyor hem 64 bitlerde sonra içinde kurulum ekranını yapacaksın sonra işletim sistemi seçmeni isteyecek yukarda 32 bitler olacak sen alta gidip 64 bit windows 7 home basic olanı seç sonra kurulumu yaparsın umarım yardımcı olabilmişim dir : )

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı