2 GB RAM ve 1GB ekran kartı ile CS:GO'da 40 FPS alınır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
CS:GO optimizasyon sorunlu oyun listesinde sonlarda yer alır. GTA 5 de öyle.

"Kesin olarak" sonuç vermez burası. Bu tarz sitelerin hiçbirine bakmayın. Malum yerden uyduruyorlar. YouTube en iyi kaynaktır.

Bu site bilgisayara program kurup CS'nin yediği kadar sistem deniyor site güvenilir ayrıca.
Büyük ihtimalle? Oyunda optimizasyon sorunu olduğunu bilmiyorsunuz herhalde?

Site CS'nin yediği kadar sistem alıyor yani oyunu drop girmeden oynayabilir misinz ona bakıyor.

YouTube'da bir arkadaş 2 GB RAM 1GB ekran kartı ile GTA 5 açıyor ve 20 FPS alıyor. Ben aynı sistemle CS:GO açsam 40 FPS alır mıyım?
Valve, Dota 2 dışındaki bütün oyunlarında ''Source'' adlı oyun motorunu kullanıyor ve bu oyun motoru 2004 yılında yılında piyasaya sürüldü. O zamanlar, bilgisayarlarda çoğunlukla Windows XP adlı işletim sistemi kullanıldığı için oyun motoru da Windows XP'ye ve o zamanki donanımlara göre optimize edilmişti.
2021 yılında ise Windows 10 adlı işletim sistemi oldukça fazla kullanım oranına sahip ve CS:GO oyuncuları çoğunlukla bu işletim sistemini kullanıyor. Durum böyle olunca oyun motoru günümüzdeki donanımlara ve işletim sistemlerine iyi bir şekilde optimize edilemiyor ve çok fazla optimizasyon problemleri çıkıyor. Eğer ısrarla bu donanımlar ile CS:GO oynayacağım diyorsan bu sana kalmış.
Ek olarak oyunun Windows 7 deki performansı, Windows 10'dan çok daha kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı