2 GB RAM ve 4 GB RAM'lik PC için işletim sistemi önerisi

Şaşırtıcı örnek bu konuya göre ama ben 4GB RAM ana makinamda Windows 11 kullanıyorum ve memnunum Windows 11'den.

Arkadaşlar bilginiz olsun Windows 7 desteği kesildiği için maalesef çok kötü. Şu anda kendi PC'me (2 GB RAM'li rahmetliye) Lubuntu 20.04.4 AMD64 kurdum ve gayet hızlı. Tavsiye ederim Google Chromium da kurunca hiçbir sorunu kalmıyor.

Vista kur extended kernel ile.

Windows 7 Home Basic 32 Bit senin için ideal ama yok onların desteği bitti diyor isen Linux Mint idare edebilir.

Sistem özelliklerinizi tam bilmediğim için bir şey söyleyemem ama bayağı eski bir bilgisayarınız varsa SSD takviyesi ve Windows 8.1 veya 10 kullanarak biraz toparlayabilirsiniz. 2 GB RAM'li olan kesinlikle Windows 8.1'de kalmalı.

Arkadaşlar üstte yazdım ama gören olmamış şu anda Lubuntu 20.04.4 AMD64 sürümünü kurdum ve gayet memnunum. Ana PC'm var dolayısıyla bu PC'yi yan PC olarak kullanıcaktım 2 GB RAM ile gayet iyi çalışıyor. SSD eklemeyi düşünmüyorum dediğim gibi bu PC'yi yan monitör olarak kullanıyorum. Konu kilitlenebilir.

Windows 8.1 industry Pro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…