2 GB RAM'i 4 GB yapınca sistem hızlanır mı?

bumerangxl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2x1 GB DDR2 667 MHz RAM'lı eski bir laptopum var. SSD aldım, hızlandı fakat biraz daha hızlanmasını istiyorum.

2x2 GB DDR2 RAM taktırmayı düşünüyorum. Yani 2 GB RAM, 4 GB'ye çıkacak. Bunun laptopu hızlandırma konusunda bir yararı olur mu? Anakart AMD turion X2 Ultra.

1.jpg

2.jpg

Çok büyük bir performans artışı olur. Fakat aynı CL değerinde aynı MHz de ve aynı voltaj değerinde olmalı. Lakin aynı RAM'ler bile bazen çalışmayabiliyor Dual kit olması gerekiyor.
o laptopu müzeye götürseniz ne para verirler. Resmen tarihi eser :D 65 nm işlemci ne ya. Ben en fazla 32 gördüm hayatımda. Neyse artık 65 nm işlemci görmedik'de demeyiz. Laptop 1900 kaç model? :D

Son düzenleme:
Çok büyük bir performans artışı olur. Fakat aynı CL değerinde aynı MHz de ve aynı voltaj değerinde olmalı. Lakin aynı RAM'ler bile bazen çalışmayabiliyor Dual kit olması gerekiyor.
o laptopu müzeye götürseniz ne para verirler. Resmen tarihi eser :D 65 nm işlemci ne ya. Ben en fazla 32 gördüm hayatımda. Neyse artık 65 nm işlemci görmedik te demeyiz. Laptop 1900 kaç model? :D
Transistörler dumanla haberleşiyor 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı