2 GB RAM'li PC'ye hangi işletim sistemini kurabilirim?

Windows 10 LTSC Sürümünü kurarak gereksiz uygulamalardan ram tasarrufu ve depolama tasarrufu edersin.
Alarm, kişiler, onedrive ve windows mağazası yok bu sürümde. Tamamen windows 10'un saf hali ve RAM dostu diyebiliriz. Windows 10 LTSC 32 Bit kurarsan işin çözülecektir diye umuyorum.

Öncelikle Belleklerin 2GB mi 3GB mi? Her zaman en günceli iyidir derler. Bence de doğrudur. Eski Windows sürümlerine güncelleme gelmeyecekti sanırım. Windows 10 Home kurmanı öneririm. Kurduktan sonra biraz uğraşırsan RAM kullanımınıda düşürebilirsin.
kurdum windows 10 adamın dibidir ama malesef ben kasma sorunları yaşadım o yüzden windows 7 kardeşime geri döndüm :(

32 Bit kurmalısınız, Win_Pro_8.1_32BIT_Turkish_MLF_X18-96696.ISO Buradan 32 Bit İSO dosyasını indirebilirsiniz.
Fakat PC aldığımda Windows 7 64 Bit kuruldu.
Windows 7 kur, bilgisayarınla en uyumlu o çalışır.

Windows 10'u akıcı bir şekilde kullanmak için bence en az 8 GB RAM şarttır!
Maalesef Windows 7 desteği artık Windows duyurusu ile bırakılıyor ve elini çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı