2 GB RAM'li sisteme Windows 10 Home mu, Pro mu kurulmalı?

Windows 10 64Bit boşta iken kaç gb Ram tükettiğinden haberin yok galiba.
2GB Ram ile 64Bit kullanmak otobanda eşek arabası ile gitmek gibi olur.
Microsoft önerir ama gel gelelim performansa.
Bende tam ondan bahsediyorum. Sadece RAM değil, işlemci de önemlidir. Bu faktörü unutma.

Sistemim eski farkındayım. 64 bit kurdum boşta iken ram'in %30-40 kullanıyor. Bende farkındayım 32 bit kursam daha verimli performans alirim ama sürekli oynadiğım bi oyun var ve 32 bit desteği yok bu yüzden 64 bit atıyorum. Sistemim eski evet ama şuana kadar hiçbiyerde win10 kötülemedim.

@Gürkan00 Bilgisayarlar sizin dediğiniz mantıkla çalışmıyor. Yani benim bilgisayarım boşta az kullansın geri kalanını oyuna harcasın mantığı olmuyor. Tam aksine ne kadar RAM kullanımı o kadar performans.

2GB Ram takviyesi yap ve 64Bit kur. 2GB Ram ile 64Bit işletim sisteminden verim alamazsın.
Sistemim Amd athlon 4600+ ekran kartım geforce 8600gt bu sisteme ram taksam da artık pek bi işe yaramaz diye düşünüyorum

Bak ka
Bak kardeşim bilgisayardan anlıyorum tamammı buraya gelip bana bilgisayar kullanmasini öğretme ben boşta ram adam dediki boşta zaten fazla harciyor dedi cevap verdim tamammi kulaktan duyma bilgilerle burda laf kalabalığı yapma işine bak

Yok sana kötüledin demedim. İnsanlara yanlış bilgi veriyorlar ve o insanlar memnun kalmıyor Windowstan. Şuanlık sorun olmaz ama uzun kullanımda olabilir demiştim.

Bir çok arkadaş 2 GB RAM olan bilgisayara 64 kur diyor. Ben katılmıyorum bu konuya. Hayatların da hiç 2 GB RAM olan bilgisayara 64 kurup uzun kullanım yaptılar mı?
Ben 2GB RAM ile 64 bit Windows 10'u sıkıntısız kullandım 2 yıl boyunca bir şey olmadı sonra virüs bulaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…