Bayılma olmaz diye düşünüyorum hocam, herhangi bir sağlık probleminiz olmadığı sürece.Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi
Bayılma olmaz diye düşünüyorum hocam, herhangi bir sağlık probleminiz olmadığı sürece.Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi
Olmaz hocam bence onun için baya bi uyumamanız lazım.Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi
Bünyeden bünyeye değişir hocam denemeden bilemezsiniz.
Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur?
Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağımBişe olmaz 1 hafta öyle yaşamıştım askerdeyken.
Büyümen durabilir ve 2 gün uykusuz geçirirsen sıkınıtılar yaşayabilirsin çalışıyorsan veya okula gidiyorsan çok kötü sonuçları olacaktır.İyi günler.Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur?
Amaç işsizlik adı altında bilgisizlik macerası.Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım
Amaç işsizlik
www.matematiksel.org
Bi sebeb yok iken ne gerek var derimde sen bilirsin knksHocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım
Amaç işsizlik
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.