2 gün direksiyon dersi yeterli mi?

Syrandmare

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci

Anakart: Asus Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket

Ekran Kartı: Asus Dual GeForce RTX 4060 V2 OC DUAL-RTX4060-O8G-V2 8GB GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Bulk Gaming

Bellek: XPG Lancer RGB Black 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram

SSD: Patriot P320 512GB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD

PSU: Asus TUF-GAMING-750B 750W 80 Plus Bronze

Sıvı Soğutucu: Corsair H100 RGB
Meslek
Mütercim Tercüman
A1 ehliyet için kursa gireceğim, kursu aradım sordum nasıl oluyor diye 5 gün normal ders 2 gün direksiyon dersi veriliyormuş. Toplam 7 gün ders görüyoruz. Tek korktuğum şey direksiyon sınavı için 2 günlük bir ders yetecek mi olması. Hiç motor deneyimim yok 4-5 aydır elektrikli bisiklet kullanıyorum. Sizce 2 gün direksiyon dersi bana yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
A1 ehliyet için kursa gireceğim, kursu aradım sordum nasıl oluyor diye 5 gün normal ders 2 gün direksiyon dersi veriliyormuş. Toplam 7 gün ders görüyoruz. Tek korktuğum şey direksiyon sınavı için 2 günlük bir ders yetecek mi olması. Hiç motor deneyimim yok 4-5 aydır elektrikli bisiklet kullanıyorum. Sizce 2 gün direksiyon dersi bana yeter mi?

Hiç motor deneyimi olmayan birisi için 2 gün inanılmaz az.

Kanka bu işler o kadar değişir ki mesela benim bulunduğum kursta benle birlikte 4 kişi vardı. 3 ü de önceden benzinli motor kullanmış bilgili yani sadece ben hiç bir şey bilmiyordum ama benimde yaklaşık 1 senedir maksimum hızı 35,40 olan elektrikli motor geçmişim vardı. 2 gün deneme yaptık tabi 4 kişide ne kadar sıra gelirse..
1 hafta sonra sınava girdik 2 si elendi 2 miz geçtik. Hic anlamıyorsan yetmeyebilir ama az buçuk geçmişin motor bisiklet vs hakimiyetin iyise 8 çizebiliyorsan bence geçersin. Kişiden kişiye göre değişen bir durum.

Kanka bu işler o kadar değişir ki mesela benim bulunduğum kursta benle birlikte 4 kişi vardı. 3 ü de önceden benzinli motor kullanmış bilgili yani sadece ben hiç bir şey bilmiyordum ama benimde yaklaşık 1 senedir maksimum hızı 35,40 olan elektrikli motor geçmişim vardı. 2 gün deneme yaptık tabi 4 kişide ne kadar sıra gelirse..
1 hafta sonra sınava girdik 2 si elendi 2 miz geçtik. Hic anlamıyorsan yetmez ama az buçuk geçmişin motor bisiklet vs hakimiyetin iyise 8 çizebiliyorsan bence geçersin. Kişiden kişiye göre değişen bir durum.

Elektrikli bisiklet 35 kg gidon hakimiyeti denge falan o gibi konularda hiç bir sıkıntım yok.

Elektrikli bisiklet 35 kg gidon hakimiyeti denge falan o gibi konularda hiç bir sıkıntım yok.
Denemelerde Tek seferde geçiyorsan geçersin inşallah ama denemelerde takılıyor isen sınav anından ekstra heyecanla geçemezsin belki. Biride ana yol başlangıçta hareket etmeden once sinyal vermeyi unuttu elendi aklında bulunsun.

Denemelerde Tek seferde geçiyorsan geçersin inşallah ama denemelerde takılıyor isen sınav anından ekstra heyecanla geçemezsin belki. Biride ana yol başlangıçta hareket etmeden once sinyal vermeyi unuttu elendi aklında bulunsun.
anladım kanka eyvallah bilgi için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı