2 gün sonra olacak sınava nasıl hazırlanılmalı?

markondat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU GDDR6
AMD Ryzen 9 7845HX
16 GB RAM
Samsung Galaxy A50
Merhaba, 9 .sınıfım. Acil taktik almam lazım. Bu dönem teşekkür almayı hedefliyorum. 2 gün sonra yani 17 Mart'ta tarih yazılım var. Tarih derslerini hiç dinlemiyordum. 2 gün sonra da yazılı var? Hızlıca çalışmam lazım ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben tarih dersini sürekli son gün çalışıyordum, hala umut var merak etmeyin. Hocanın tutturduğu notlara bir göz atın küçük bir özet çıkarın, bir video izleyin sınava kadar da özete bakın.

Merhaba, 9 .sınıfım. Acil taktik almam lazım. Bu dönem teşekkür almayı hedefliyorum. 2 gün sonra yani 17 Mart'ta tarih yazılım var. Tarih derslerini hiç dinlemiyordum. 2 gün sonra da yazılı var? Hızlıca çalışmam lazım ne önerirsiniz?
Başlıkları bi a4 kağıdına yazıp altına kısa kısa açıklamalarını yaz daha sonra ezber yaparak yaz

Hocam ben hayatımda bir belge bile alamadım yapay zeka ile çalışma yapmanız iyi olacaktır.

A4 kağıdına not al, ezberleyene kadar oku. Tonguç kanalının yazılıya hazırlık videosunu izle. Zihin yerleşkesi yöntemini dene. 9 sınıf tarih 2.dönem 1.yazılısından yüz aldım :) (geçen sene)

Hocanızın önemli dediği yerlere de çalışabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı