Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 26 Haziran 2021 #11 Ben platoniği olduğum kızın yüzünü unuttum, yine de rüyama yüzsüz bir şekilde giriyor. Bu arada sosyal medya kullanmıyor.
Ben platoniği olduğum kızın yüzünü unuttum, yine de rüyama yüzsüz bir şekilde giriyor. Bu arada sosyal medya kullanmıyor.
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 26 Haziran 2021 #12 RivalsX dedi: Benden nefret ediyor. yapamam. Genişletmek için tıkla... Senden nefret eden birisini neden seviyorsun ki?
RivalsX dedi: Benden nefret ediyor. yapamam. Genişletmek için tıkla... Senden nefret eden birisini neden seviyorsun ki?
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #13 eth dedi: Ben de görüyodum sonra açıldım red yedim. Genişletmek için tıkla... Ne açılması hocam saçmalamayın. Kesinllikle bakın size diyorum seviyor musun? İçinde yaşa söyleme! Söyleme lan! Sonu kötü bitiyor.
eth dedi: Ben de görüyodum sonra açıldım red yedim. Genişletmek için tıkla... Ne açılması hocam saçmalamayın. Kesinllikle bakın size diyorum seviyor musun? İçinde yaşa söyleme! Söyleme lan! Sonu kötü bitiyor.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 26 Haziran 2021 #14 @RivalsX değerli hocam, bir mahsuru yok ise yaşınızı öğrenebilir miyim?
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 26 Haziran 2021 #15 Bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Kendim benzer durumda olsam "Ancak rüyanda görürsün." diye yorumlardım.
Bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Kendim benzer durumda olsam "Ancak rüyanda görürsün." diye yorumlardım.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.702 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Haziran 2021 #16 Jakes dedi: Senden nefret eden birisini neden seviyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Çok hoş görülü biri. 3 4 yıl önce onla yaşadığım olay yüzünden benden nefret etmeye başlamıştı R.B.D dedi: @RivalsX değerli hocam, bir mahsuru yok ise yaşınızı öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 16 olacağım bu sene.
Jakes dedi: Senden nefret eden birisini neden seviyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Çok hoş görülü biri. 3 4 yıl önce onla yaşadığım olay yüzünden benden nefret etmeye başlamıştı R.B.D dedi: @RivalsX değerli hocam, bir mahsuru yok ise yaşınızı öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 16 olacağım bu sene.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Haziran 2021 #17 R.B.D dedi: Keşke green yiyip yola devam etseydiniz ustam. Canınızı sıkmayın. Hayırlısı. Sevgilerimle. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım neden bu kadar hayat dolusun? Ne zaman yorumunu görsem mutluluk pompalıyor.
R.B.D dedi: Keşke green yiyip yola devam etseydiniz ustam. Canınızı sıkmayın. Hayırlısı. Sevgilerimle. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım neden bu kadar hayat dolusun? Ne zaman yorumunu görsem mutluluk pompalıyor.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #18 Bu tarz konularda neden yaş soruluyor? Küçükler hoşlanamaz mı?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.702 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Haziran 2021 #19 eth dedi: Hocam bir şey soracağım neden bu kadar hayat dolusun? Ne zaman yorumunu görsem mutluluk pompalıyor. Genişletmek için tıkla... O ne güzel hayatın tadını yaşıyordur. Her istediği oluyordur.
eth dedi: Hocam bir şey soracağım neden bu kadar hayat dolusun? Ne zaman yorumunu görsem mutluluk pompalıyor. Genişletmek için tıkla... O ne güzel hayatın tadını yaşıyordur. Her istediği oluyordur.
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #20 eth dedi: Hocam bir şey soracağım neden bu kadar hayat dolusun? Ne zaman yorumunu görsem mutluluk pompalıyor. Genişletmek için tıkla... Adam pozitif işte daha ne olsun . O kadar negatif adam arasından pozitifi de lazım hep toxic hep toxic nereye kadar .
eth dedi: Hocam bir şey soracağım neden bu kadar hayat dolusun? Ne zaman yorumunu görsem mutluluk pompalıyor. Genişletmek için tıkla... Adam pozitif işte daha ne olsun . O kadar negatif adam arasından pozitifi de lazım hep toxic hep toxic nereye kadar .