2 gündür su içmedim

Yüksek oranda su olduğunu kim diyor? Çok az var onu da saymıyorum.

Meyvelerin neredeyse tamamı sudan oluşur. Meyveleri kuruttuğun zaman zaten çok küçülürler buradan anlayabilirsin. Bilmeden yorum yapmayı ne kadar seviyor bizim milletimiz.

Peki. Güzel bir deney takdir ettim açıkçası da bir şeyi merak ettim. Böyle ölmekten ise daha kolay yollar var deneyebilirsiniz mesela. Ayrıca zaten meyvelerden su alıyorsunuz ne diye su içmiyorsunuz hala? Neyse sizin kararınız bir şey diyemeyiz ama akla mantığa sığmayan çok saçma bir deney bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemene gerek yok, yalan. Boşuna zaman kaybetme. Bilime güvenin. Kısa bir video, izlemenizi tavsiye ederim.

Su içmeden 3 gün o. Mutlaka sulu yemek yemişsindir vücudun gene o suyu karşılamıştır. Bi de o tahmini süredir her insan bünyesi aynı değildir. Birde boşuna deneme vücudunda kalıcı hasar bırakma riski var git su iç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı