2 gündür uyuyamamak

xBlades

Centipat
Dün gece 4'te uyandım ve hâlâ ayaktayım. 1-2 gün önce de aynı durumlar oldu. Şimdi uyuyamıyorum, okulum olmasına rağmen her yolu denedim. Ayran içtim, kendimi yordum, ses açtım fakat olmuyor. Uyku düzenimi düzeltmem için bugün sabahlayıp akşamında uyumam mı lazım? Yardımcı olursanız sevinirim, moralim berbat durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece 4'te uyandım ve hâlâ ayaktayım. 1-2 gün önce de aynı durumlar oldu. Şimdi uyuyamıyorum, okulum olmasına rağmen her yolu denedim. Ayran içtim, kendimi yordum, ses açtım fakat olmuyor. Uyku düzenimi düzeltmem için bugün sabahlayıp akşamında uyumam mı lazım? Yardımcı olursanız sevinirim, moralim berbat durumda.
Evet bunun başka çözümü yok. 24 saat uyumayın sonra 10 saat uyku sonrası kendinize gelecekinizdir bu gün zaten Cuma. Uyumayın bu akşam yarın okuldan gelin saat gece 10 gibi zaten neredeyse uyukluyor halde olursunuz yatın sabah 8-9'a kadar düzelir uyku düzeniniz temiz bir uyku çekmiş olursunuz.

Evet bunun başka çözümü yok. 24 saat uyumayın sonra 10 saat uyku sonrası kendinize gelecekinizdir bugün zaten Cuma. Uyumayın bu akşam yarın okuldan gelin saat gece 10 gibi zaten neredeyse uyukluyor halde olursunuz yatın sabah 8-9'a kadar düzelir uyku düzeniniz temiz bir uyku çekmiş olursunuz.

Hocam dün gece 2 30 gibi uyudum 7bucukta kalktım bugünde uyuyamazsam sabahlayacagim.

Aktar bulursam deneyeceğim hocam.

Bana da buna benzer bir durum olmuştu uyuyamıyordum. Spora gittim, kendimi epey yorduktan sonra eve geldim. Yatağa yattım, yok uyuyamıyorum arkadaş. Sonra açtım sakin klasik bir müzik sonra yatakta hareketsiz gözlerim kapalı şekilde bekledim. Sonra hokus pokus uyumuşum. Önerim arkada sakin bir klasik müzik ya da seni sakinleştiren bir müzik aç daha iyi mayışırsın.

Akşam yatmadan önce 1 saat önceden bir şey yeme ve bu kullandığım melatonin takviyesini öneririm 3 mg melatonin 10 mg l-teanin var ben memnunum haftanın 4 günü idman atarım sabah uyandığımda uykumu almış oluyorum kullanmadan önce uykumda zorluk bir nebzede çekiyordum herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir sonuçta bu bir takviye ilaç değil

Bana da buna benzer bir durum olmuştu uyuyamıyordum. Spora gittim, kendimi epey yorduktan sonra eve geldim. Yatağa yattım, yok uyuyamıyorum arkadaş. Sonra açtım sakin klasik bir müzik sonra yatakta hareketsiz gözlerim kapalı şekilde bekledim. Sonra hokus pokus uyumuşum. Önerim arkada sakin bir klasik müzik ya da seni sakinleştiren bir müzik aç daha iyi mayışırsın.
Dün gece yağmur sesi açtım biraz etkisi oldu fakat ginede zorlandim

Akşam yatmadan önce 1 saat önceden bir şey yeme ve bu kullandığım melatonin takviyesini öneririm 3 mg melatonin 10 mg l-teanin var ben memnunum haftanın 4 günü idman atarım sabah uyandığımda uykumu almış oluyorum kullanmadan önce uykumda zorluk bir nebzede çekiyordum herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir sonuçta bu bir takviye ilaç değil.

Hocam doktor reçetesiz almak sorun olusturmazmi.

Uyku hapi al dostum.

Bağımlı olmaktan korkuyorum açıkçası ilaca bir de okula gittiğim için uyanamamak durumu olabilir deniliyor.

Dün gece yağmur sesi açtım biraz etkisi oldu fakat ginede zorlandim

Hocam doktor reçetesiz almak sorun olusturmazmi.

Bağımlı olmaktan korkuyorum açıkçası ilaca bir de okula gittiğim için uyanamamak durumu olabilir deniliyor.
Sana naçizane tavsiyem güzel bir spor yap sonrasında sevdiğin bir yemeği ye yanında tatlı da olabilir. En önemlisi zaten tatlı, tatlı senin uykunu getirir. Ondan sonra telefon olsun teknolojik aletler olsun hiçbirine bakma. Odanı karanlık tut ve arkadan Evgeny Grinko'nun Valse parçasını aç. Böyle bir durumda da uyumazsan doktora görünmeni önerebilirim. Umarım bir an önce sağlıklı uykuya kavuşursun.

Sana naçizane tavsiyem güzel bir spor yap sonrasında sevdiğin bir yemeği ye yanında tatlı da olabilir. En önemlisi zaten tatlı, tatlı senin uykunu getirir. Ondan sonra telefon olsun teknolojik aletler olsun hiçbirine bakma. Odanı karanlık tut ve arkadan evgeny Grinko'nun valse parçasını aç. Böyle bir durumda da uyumazsan doktora görünmeni önerebilirim. Umarım bir an önce sağlıklı uykuya kavuşursun.

Sağ olun hocam moralime hayat düzenim bozdu bu durum dediklerinizi deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı