2 hafta kala İOKBS sınavına çalışmak

c4uc1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta kala ders çalışırsam bursluluk sınavını kazanabilir miyim? Matematiği bitirdim geriye edebiyat fizik kimya biyoloji tarih coğrayfa ve din kalıyor bu arada yalnızca 1.dönem konularından çıkacakmış ve 6 Şubat depremlerinden etkilenen öğrenci kontenjanındayım.

Kazanırsın kardeşim. Tek anahtar verimli ve doğru yerlere çalışmak.

Eyvallah hocam.

Kazanırsın kardeşim. Tek anahtar verimli ve doğru yerlere çalışmak.

Merhaba hocam kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum 9.sınıf deprem kontenjanı 65 netle bursluluk sınavını kazanır mıyım bugün girdim 65 ile 75 net arası bekliyorum.

Son düzenleme:
Eyvallah hocam.

Merhaba hocam kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum 9.sınıf deprem kontenjanı 65 netle bursluluk sınavını kazanır mıyım bugün girdim 65 ile 75 net arası bekliyorum.
Deprem kontejanı ve 9. Sınıf avantajı ile 75 net yaparsan belki denebilir. Ama umutlanma derim dostum benim 5-6 yanlışım filan vardı. 8-10 yanlışı olan arkadaşım alamamıştı. Deprem kontejanı ne kadar etkiliyor bilmiyorum.

Hocam çogu hoca 70 puan düser diyor. Geçen sene 420 puandı, bu sene maksimum 380'le kapatılması bekleniyor. Deprem kontenjanı için ben kazanacagımı düsünüyorum ve size yeterli bilgiyi verdigimi düsünüyorum, bu durumda kazanır mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı