Gabriel Barsch
Picopat
Arkadaşlar merhaba son 2 aydır birkaç haftada 1 dal sigara içiyorum canım çekiyor çünkü. Sizce o kadar zarar verir mi?
Günde paket tüketmekten çok daha iyidir.Arkadaşlar merhaba son 2 aydır birkaç haftada 1 dal sigara içiyorum canım çekiyor çünkü. Sizce o kadar zarar verir mi?
Yani ortalama 4-5 ayda 1 paket anca bitiriyorum.Günde paket tüketmekten çok daha iyidir.
Tüketmiyorum fakat sorun çıkacağını sanmam. 10-15 yılda falan belki.Yani ortalama 4-5 ayda 1 paket anca bitiriyorum.
10-15 yılda normal içenler sorun çıkarıyor.Tüketmiyorum fakat sorun çıkacağını sanmam. 10-15 yılda falan belki.
Tüketmiyorum fakat sorun çıkacağını sanmam. 10-15 yılda falan belki.
10-15 sene kullanmam zaten 8-9 ay kullanıp bırakırım. Yeni başlamıyorum10-15 yılda normal içenler sorun çıkarıyor.
Canım çekiyodu da arada ondan dolayı.Kardeşim kendini avutmak için yazmışsın gibi geliyo. Zararlı tabikide çok zararlı içme hiç. Kendini diğer günde 1 paket içenler ile kıyaslaman hata onlar zaten bitmiş düşmüş çukura hiç içmeyenler ile kıyasla. Bırakamıyorsan 1-2 haftada 1 dal zaten aşırı az bir miktar bırakman çok daha iyi olucaktır ama zaten nikotin 2 haftada vücuttan atılıyor bağımlı değilsin nikotine neden içiyorsun ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.