2 haftada 4 kg vermek az mı?

qArip

Femtopat
Ben daha çok bekliyordum haftanın 5 günü ağırlık kardiyo 1500 kalori çok az gitmiş daha hızlı vermek için ne yapabilirim? Kilo 94.

Çok bile dostum. Şu anda kilolusun diye bu kadar hızlı veriyorsun biraz zayıfla 80-70 civarlarına düş bak o zaman göreceksin kilo vermek ne kadar zor.

Ben daha çok bekliyordum haftanın 5 günü ağırlık kardiyo 1500 kalori çok az gitmiş daha hızlı vermek için ne yapabilirim? Kilo 94.

Günde 1500 kalori açık vermeniz çok fazla. Kaslarınızdan da gider. Günde en fazla 1000 kalori açık vermelisiniz.

Günde 1500 kalori açık vermeniz çok fazla. Kaslarınızdan da gider. Günde en fazla 1000 kalori açık vermelisiniz.

Katılıyorum. Bence en fazla bazal metabolizma hızının 100-200 kalori aşağısına düşülmeli. Fazlası çok zararlı ve kastan yakar. Bu da zaten günlük ihtiyacın 700-800 eksiğine tekabül eder. Zaten Türkiye'de azıcık kası var insanların ekonomik koşullardan dolayı o yüzden var olanı da yakmayın dikkatli olun.

Erimek istiyorsan su diyeti yapacaksın ve spor tabii gücün yeterse kas kaybı kesinlikle olacaktır kayıpsız yapmak için uzun süre gerekli.

Su diyetinden kastınız sadece su içerek yapılansa böyle bir hataya asla kimse düşmesin. Yaktığınız şeylerin çoğu kas olur çünkü. Üstüne bir de fiziğiniz daha da kötü bir hale gelir. Fiziği düzeltmenin en güzel yolu kas çalışmakdır. Fiziğinizi diyet ve spor ile birlikte çok güzel yerlere getirebilirsiniz. Hem Skinny Fat'likden de kurtulmuş olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı