2 haftada 4 kg vermek az mı?

Su diyetinden kastınız sadece su içerek yapılansa böyle bir hataya asla kimse düşmesin. Yaktığınız şeylerin çoğu kas olur çünkü. Üstüne bir de fiziğiniz daha da kötü bir hale gelir. Fiziği düzeltmenin en güzel yolu kas çalışmakdır. Fiziğinizi diyet ve spor ile birlikte çok güzel yerlere getirebilirsiniz. Hem Skinny Fat'likden de kurtulmuş olursunuz.
Bende bir ara tek öğün ile besleniyordum 1 ayda 12-13 kg falan veriyordum sonra bıraktım bu tek öğün vb açlık oyunları sonrasında 1 ay normal yediğimde 15 kg almıştım. Metabolizmayı alt üst ediyor ama arkadaş hızlı kilo vermek istediğim için uygun olanı söylemiş.

Bende bir ara tek öğün ile besleniyordum 1 ayda 12-13 kg falan veriyordum sonra bıraktım bu tek öğün vb açlık oyunları sonrasında 1 ay normal yediğimde 15 kg almıştım. Metabolizmayı alt üst ediyor ama arkadaş hızlı kilo vermek istediğim için uygun olanı söylemiş.

Arkadaş hızlı kilo vermek istiyor ancak bu kiloyu kaslarından verirse eskisinden daha kötü bir görüntüye sahip olur. Düşünsenize incecik kollar, incecik göğüs ancak kocaman bir göbek ve kalın bir bel. Büyük ihtimalle goblin gibi gözükür. Bu yüzden spor yaparak sağlıklı bir şekilde hem kas kazanıp hem de yağ yakarak daha güzel bir fiziğe sahip olabilir.

Su diyetinden kastınız sadece su içerek yapılansa böyle bir hataya asla kimse düşmesin. Yaktığınız şeylerin çoğu kas olur çünkü. Üstüne bir de fiziğiniz daha da kötü bir hale gelir. Fiziği düzeltmenin en güzel yolu kas çalışmakdır. Fiziğinizi diyet ve spor ile birlikte çok güzel yerlere getirebilirsiniz. Hem skinny fat'likden de kurtulmuş olursunuz.

Zaten spor yapılması şart bu güç varsa bu kişide su diyeti ile spor yapıldığı zaman çok iyi bir kilo verme yöntemi oluyor sadece su içip oturur ise ilk önce fazlalık yağlar sonra ise kaslardan büyük kayıp verir zayıf olmak ise amaç olay bu yok ben hem kaslı hem fat oranım düşsün istiyorsa spor ve özel diyet programı lazım.

Zaten spor yapılması şart bu güç varsa bu kişide su diyeti ile spor yapıldığı zaman çok iyi bir kilo verme yöntemi oluyor sadece su içip oturur ise ilk önce fazlalık yağlar sonra ise kaslardan büyük kayıp verir zayıf olmak ise amaç olay bu yok ben hem kaslı hem fat oranım düşsün istiyorsa spor ve özel diyet programı lazım.

Hocam çocuğu gobline mi çevirmek istiyorsunuz? Dediğiniz diyet ile vücut kasları daha çabuk parçalayabildiği için ilk önce kaslarını kaybeder. Bir de üstüne çocuğa spor yaptırıp vücudunu iyice enerjiye muhtaç bırakıyorsunuz. Resmen kas yakma makinesine dönüştüreceksiniz. Kocaman bir yağ çuvalına dönecek böyle yaparsa. Hatta eskisinden daha kötü bir fiziği olacak.

Hocam çocuğu gobline mi çevirmek istiyorsunuz? Dediğiniz diyet ile vücut kasları daha çabuk parçalayabildiği için ilk önce kaslarını kaybeder. Bir de üstüne çocuğa spor yaptırıp vücudunu iyice enerjiye muhtaç bırakıyorsunuz. Resmen kas yakma makinesine dönüştüreceksiniz. Kocaman bir yağ çuvalına dönecek böyle yaparsa. Hatta eskisinden daha kötü bir fiziği olacak.

Bende olan şey bu değildi şu anki halimde bu şekilde.

Deadlift (6).png

Kesinlikle çok yanlış bir yaklaşım sakın bunu yapmayın çok zararlı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı