2 haftalık GT 1030 ne kadar eder?

YasirHoca

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2014
Mesajlar
2.024
Makaleler
5
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
merhaba, 2 hafta önce bir sistem topladım. haliyle ekran kartı piyasası pahalı olduğu için idareten ASUS'un tek fanlı modeli olan GT 1030 ekran kartını aldım. Kart Kocaeli Vatan Bilgisayar'dan alındı, hiçbir sorunu vs yoktur. İkinci el kart alacağım ve bu da boşa çıkacağı için satmayı düşünüyorum. Kutu, fatura, garanti zaten mevcut, sizce ederi nedir? Şu an sıfırı 1500TL civarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 hafta önce bir sistem topladım. Haliyle ekran kartı piyasası pahalı olduğu için idareten ASUS'un tek fanlı modeli olan GT 1030 ekran kartını aldım. Kart Kocaeli Vatan Bilgisayar'dan alındı, hiçbir sorunu vs yoktur. İkinci el kart alacağım ve bu da boşa çıkacağı için satmayı düşünüyorum. Kutu, fatura, garanti zaten mevcut, sizce ederi nedir? Şu an sıfırı 1500TL civarında.

İster 1 gün ister 2 hafta olsun elinizdeki kart artık 2.el oldu 800-1000 TL arasında satabilirsin.
 
İster 1 gün ister 2 hafta olsun elinizdeki kart artık 2.el oldu 800-1000 TL arasında satabilirsin.
Zaten bende kart sıfır demiyorum evet 2. el ancak 2 yıllık bir kart ile garantisi olan yorulmayan ve yeni alınmış bir kartın aynı kategoride değerlendirilmesini doğru bulmuyorum. Sadece benim için değil bende 2.el bir kart alırken bunu göz ardı edemem. Fiyat için teşekkürler aklımda ki fiyat aralığı.
 
Mağazadan alınan bir ürün olduğu için, kusur veya arıza olmadan iade almıyor Vatan alsa bile iade kuponu veriyor, açıkçası şu an kuponla alacağım bir şey yok.
14 gün içinde her türlü iade hakkınız var aldığınız yer size almıyoruz veya kupon veriyoruz diyemez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı