2 haftalık kullanım sonrası: Seagate Barracuda 120

Hocam, MX500 ile karşılaştırsanız hangisi ön plana çıkar?
İkisi için de konu açmıştım, göz atabilirsin.

Hocam, MX500 ile karşılaştırsanız hangisi ön plana çıkar?
MX500 şu an pahalı bir SSD. Ama 250 GB versiyonları için konuşursak ikisi de kaliteli modeller. 256 MB DRAM var ikisinde de. Şu an Barracuda 120 daha ucuz olduğu için fiyatı ile önplana çıkıyor. Ayrıca daha yeni bir SSD Barracuda 120. MX500'de 860 EVO gibi 3 yaşında bir SSD.

@246941 Hocam düzelttiler garanti tarihimi. 11 Ocak 2026 oldu. Özür dilediler yanlış güncelledikleri için. Sevdim müşteri hizmetlerini Seagate'in.

@Ansur Siz de bu SSD'yi kullanıyordunuz hocam herhalde. Seagate'e satın aldığınız tarihin görüntüsünü çekip mail atın. Aldığınız tarihten başlatıyorlar garantiyi. Ama dikkatli olun bazen yanlış güncelleyebiliyorlar. Benim önce 11 Ocak 2021 yaptılar. Mail attım özür dileyip 11 Ocak 2026'ya güncellediler. Mail atarken de İngilizce yazın. İngilizce yazarsanız cevap veriyorlar çünkü.

Çok güzel ve iyi olmuş aslında. Şu ekonomiyi görünce aslında 1 sene 1 senedir diyorum. Atayım akşam eve geçince. teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…