Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Toplam 6 gün kullanılmış bir SSD çok yüksek veri yazma ve okuma yapılmış galiba yayıncıdan çıkma (4K video işleme/ taşıma) ya da otocat kulanan birinden çok bir şey değil 2 TB bir SSD için 6 TB veri 3 kere doldur boşlat yatmışlar o kadar.
Çıkma değil vatandan aldım. Bilgisayarı yeni aldım 30 Aralıkta geldi eve. Bilgisayara o kadar veri yüklemedim ki nasıl 6 tb veri okuyup yazmış bilen yazsın.
-Bilgisayarınıza virüs bulaştı ise virüsün arka planda yaptığı işlemler buna sebep olmuş olabilir virüs yayılırken 2-3 kere SSD'yi doldurup boşaltması zor bir ihtimal. Size önerim bir virüs programını deneme sürümü de olsa kurup test etmeniz.
-Belki de kullandığınız programda sıkıntı olabilir bir de başka bir programda denemelisiniz.