2 interneti aynı anda kullanarak daha hızlı indirme elde etmek mümkün müdür?

556459

Decapat
Arkadaşlar soru çok basit.
Şimdi benim bir sabit internetim var modeme bağlanıp kullanıyorum.
Bir de cepten alabileceğim 4.5G internetim var, fiyatına göre 10, 15 GB aldığımı varsayalım.
Sabit internetim 50 mbps, saniyede yaklaşık 5-6 MB indiriyor. Cepten internetim 4.5G olmasına rağmen saniyede 3-4 MB ile indiriyor.
Her neyse sorun bu değil zaten. Dediğim şey mümkün olabilir mi? Yani ikisini birleştirip saniyede 10 MB indirme yapabilir miyim?
Bu arada telefonumdaki interneti Type-C kablosu ile bilgisayarıma bağlayarak kullanıyorum.

Pek mümkün değil.İki interneti birleştirmek daha icad edilmedi.

2side sabit hat olsaydı mümkündü fakat mobil hatlar stabil olmadığı için sorun yaşarsın.

Ben tesadüfen denedim bir şey olmuyor.

Mesela lol mobile de Wifi ve mobil aynı anda kullanarak ping düşürme ayarı var hatırladıgım kadarıyla S5 te indirme güçlendirici vardı Wifi mobil aynı anda kullanıyordu. Yani olabilir belki

USB yoluyla telefonu bilgisayara bağlayıp USB'den interneti paylaşarak telefonu bağlayabilirdin fakat dedikleri gibi etkisi olmaz.

Load balancing ile yapabilirsiniz.

Pek mantıklı değil ama bu video işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…