2 kedi ne kadar süre birlikte sahibi olmadan kalır?

Ucankuşsavar

Decapat
Katılım
22 Ağustos 2021
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 kedi sahiplenmek istiyorum. Tek kedi yalnız büyümesin, sıkılmasın diye 2 kedide karar kıldım.
Tek kedinin ne kadar evde yalnız kalabileceğini biliyorum lakin herhangi bir kaynakta, 2 kedinin birlikteyken ben olmadan ne kadar süre kalabileceklerini bulamadım.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
2 kedi ben olmadan ne kadar yalnız kalabilir bayağı mantık hatalı bir soru olunca Google'dan anahtar kelime ile bir şey bulmakta zor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir fark olmaz sürede pek. Yemeği suyu varsa maksimum 1 hafta.

Ek olarak kediler, hemcinslerinin yokluğunu çeken canlılar değiller. 2. bir kediye dediğiniz sebepten gerek yok.

2 kedi eğer anlaşabilirse size gerek kalmaz. Maması ve suyu eksiksiz olsun yeterli. Bu soruya maması ve suyu bitene kadar cevabı verilebilir.
Kumu var ya hani, temizlenmesi gerekli.
 
Yemeği suyu varsa istediğin kadar kalabilir. Bunu birbirleriyle anlaşamazlar diye diyorsanız az çok biraz zaman geçince gözlemlersiniz karakterlerinden. Benim 2 kedim var hiçbir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar.
 
2 kedi eğer anlaşabilirse size gerek kalmaz. Maması ve suyu eksiksiz olsun yeterli. Bu soruya maması ve suyu bitene kadar cevabı verilebilir.
Muhtemelen 2 kardeş tekir kediyi sahiplenirim ki uyum sorunu yaşamasın. Biri büyük biri küçük vesaire değil 2 kediyide küçükten kardeş alıp rahat ettireceğim gibi.
 
Kedilerinize kumunu temizlemeyi nasıl öğrettiniz? İlla hani temizlenmesi lazım.
Büyük kum paletim var kolay kolay dolmuyor uzun yolculuğa gideceğim zaman güvendiğim komşuma anahtarımı veriyorum o gelip 1 saat bakıp gidiyor iki kedimde birbiriyle hiç kavgada etmez kardeşte değiller hatta şöyle söyleyeyim biri diğerini görmediğinde kedilerimi susturamıyorum birbirlerini arıyorlar yanlarında ben olsamda.
 

Geri
Yukarı