Çözüldü 2 kısa bir uzun bip ne anlama geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SPINJIRO

Femtopat
Daha fazla  
Açılışta 2 kısa bir uzun bip veriyor açılıyor, kullanabiliyorum sorunsuz şekilde ama ses sorun demektir sanırım. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılışta 2 kısa bir uzun bip veriyor açılıyor, kullanabiliyorum sorunsuz şekilde ama ses sorun demektir sanırım. Ne yapmam lazım?

Bazı forumlarda ekran kartı arızası denmiş fakat,
Eski konularda RAM arızası olabileceği söylenmiş.

• RAM modüllerini kontrol edin: bilgisayarın kapalı ve tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra, RAM modüllerini çıkarıp tekrar takın. RAM modüllerinin yerlerine iyice oturduğundan emin olun.
  • temizleme: RAM modüllerinin ve yuvalarının tozlanmadığından emin olun. Toz, bağlantı sorunlarına neden olabilir?
  • farklı RAM slotları: RAM modüllerini farklı slotlarda test edin. Eğer birden fazla RAM modülünüz varsa, birer birer test ederek hangi modülün veya slotun sorunlu olduğunu belirlemeye çalışın.
  • RAM testi: RAM'inizi test etmek için Memtest86 gibi bir araç kullanabilirsiniz. Bu tür araçlar, RAM'inizdeki hataları tespit etmeye yardımcı olabilir.

Bunlar atılmış bir de.

Geçici bağlantı sorunlarından kaynaklanır bu tarz şeyler genelde PSU'da bir sıkıntı olabilir ancak öncelikle BIOS güncellemesi tavsiye edebilirim eğer güncel değilse stabilite artacağı için. Laptop mu kullanıyorsunuz bu arada genelde laptoplarda yaşanıyor.

Geçici bağlantı sorunlarından kaynaklanır bu tarz şeyler genelde PSU'da bir sıkıntı olabilir ancak öncelikle BIOS güncellemesi tavsiye edebilirim eğer güncel değilse stabilite artacağı için. Laptop mu kullanıyorsunuz bu arada genelde laptoplarda yaşanıyor.

Hocam masaüstü ekran kartıni takınca veriyor bu sesi.

Yeni konular

Geri
Yukarı