2 milyon TL'ye araba önerisi

NORTqls

Decipat
Araba tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşımın halası alacakmış. Tüm tavsiyelere açığım km zaten düşük olur bu bütçeye uzun yıllar götürecek şimdiden teşekkürler.

Tercihiniz nasıl bir araba? Örnek bir model söylerseniz daha sağlıklı öneri yaparım.

Alfa Romeo 1.5 Hybrid, BYD Seal U, Subaru Forester yada Crosstrek, Tesla Model Y birisi alınabilir. Daha fazla aklıma gelirse atarım.

A3 ya da A4'lere (A5'e yeter mi bilmiyorum) bakabilirsin bilmiyorum ihtiyacını karşılar kmı ama?

Tesla'ya da Audi serisi olursa iyi olur tabii dediğim gibi tüm önerilerinize bakacağım.

Model Y'nin yenisine bakın bence eskisine göre aşırı güzel bir dizayn değişimi yapmışlar. Tesla o eski Model 3tede kullandığı o berbat dizaynı sonunda değiştirdi.

Tesla'ya da Audi serisi olursa iyi olur tabii dediğim gibi tüm önerilerinize bakacağım.
Audi tarafinda A3 guzel olur, Tesla'nin en buyuk artisi sifir olmasi, her gun uzun yol yapmadiginiz surece de menzil konusundan fazlasiyla yeterli, sadece yuksek hizlarda suruyorsaniz menzil konusu biraz yetersiz kalabilir bu durum cogu elektrikli araclarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…