2.Monitör Bağlama

Bu olay ancak şu şekilde çözülür. Tek bir monitör üzerinde bir oyunu oynarken aynı zamanda bir köşede maillerimize bakabiliyorsak iş tamamdır. İki monitör esprisi bu olaydan sonra başlar.

Kullandığın anakart Z77A-GD55, benim bahsettiğim LucidLogix Virtu MVP teknolojisine sahip değil. Öte yandan ekran kartın aynı anda üç monitre birden destek veriyor. Konu neden gereksiz yere bu kadar uzamış anlamadım. DVI portlarından birine bağlayacağın VGA dönüştürücü ile ikinci monitörünü kullanabilir ve birinde oyun oynarken diğerinde de nette takılabilirsin. Oyun açılınca fare diğer ekrana gitmeyecektir. Oyunlar bunu engelleyen bir sisteme sahiptir...

Recep abi bahsettiğin şekilde diğer monitörde nasıl bir görüntü olacak ben anlayamıyorum. Windows'u genişletsek, oyun diğer monitöre de yayılacaktır. Haliyle mause da o bölgeye gidecektir.

Normal şartlarda öyle olacak, evet, ama oyun oynarken fare oyun penceresi içinde kalacaktır. Örnekte olduğu gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yoh ben beğenmedim bu adamı Çok içiyor Hiç birşey anlamadım.

Benim istediğimde buydu. LucidLogix Virtu MVP Asus Z77 anakartlarda mevcut galiba di mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LucidLogix Virtu harkia bir program. Biliyorsun işlemcideki ekran kartını kullanmak bu program ile mümkün, ve çok basit. Hatta ASUS Republic Of Gamers CG8580 masaüstü bilgisayarında da kullanıyor bu teknolojiyi. Benim anakart destekliyordur umarım. Bir linkini atar mısın bu programın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…