2. monitör için çözünürlük nasıl değiştirilir?

BurakAydemir03

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden ana monitörüm olan 1920x1080 olan monitörümü HDMI to VGA dönüştürücü ile 2. ekran yaptım ama şu an verdiği Max çözünürlük resimdeki gibi çıkıyor. APU sistem kullanıyorum AMD Software programından da ekran ayarlarından çözünürlük eklemeye çalışıyorum ve şu hatayı veriyor. Dönüştürücü kullandığım için bu sorun var yoksa farklı bir sorun mu var?

1737209409451.png

1737209491850.png

Bilemedim kankam, sadece dönüştürücü kullandığın için bile çözünürlük desteklenmeyebiliyor. Bu şekilde idare edip, ileride dönüştürücüsüz kullanabileceğin bi monitör falan almayı hedefleyebilirsin. Eski monitörümde yaşıyordum benzer sorunu, yan monitörümü şimdi değiştirdim ve rahat. İstersen kabloları değiştirerek deneyebilirsin fakat çok bişe fark edeceğini düşünmüyorum şuan.

Bilemedim kankam, sadece dönüştürücü kullandığın için bile çözünürlük desteklenmeyebiliyor. Bu şekilde idare edip, ileride dönüştürücüsüz kullanabileceğin bi monitör falan almayı hedefleyebilirsin. Eski monitörümde yaşıyordum benzer sorunu, yan monitörümü şimdi değiştirdim ve rahat. İstersen kabloları değiştirerek deneyebilirsin fakat çok bişe fark edeceğini düşünmüyorum şuan.
hocam ana monitörüm zaten güzel sıkıntı yok ama ekran kartım olmadığı için sadece anakartın desteklediği çıkışları kullanabiliyorum yakında ekran kartıda alacağım inşallah

Geri
Yukarı