S Senyorr Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2023 #1 Yeni monitör aldım eski monitörü 2. monitör yapmak istiyorum ama masada yer yok. Nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_20231205_173456.jpg 220 KB · Görüntüleme: 247
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.087 Çözümler 37 Yer Adana 5 Aralık 2023 #2 Kasayı aşağıya koy yerine monitörü koy ya da monitörü kasanın üzerine koy. Basit bir matematik. Bize sorarak masayı uzatamazsın.
Kasayı aşağıya koy yerine monitörü koy ya da monitörü kasanın üzerine koy. Basit bir matematik. Bize sorarak masayı uzatamazsın.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 Senyorr dedi: Yeni monitör aldım eski monitörü 2. monitör yapmak istiyorum ama masada yer yok. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... North Bayou Nb H100 22"-35" Amortisörlü 2-12 kg Monitör Tutucu Kol Stand Amazon.com.tr Şu tarz standlar işini görür. Ya da bu paraya masayı değiştirirsin. Tabi başka yer varsa.
Senyorr dedi: Yeni monitör aldım eski monitörü 2. monitör yapmak istiyorum ama masada yer yok. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... North Bayou Nb H100 22"-35" Amortisörlü 2-12 kg Monitör Tutucu Kol Stand Amazon.com.tr Şu tarz standlar işini görür. Ya da bu paraya masayı değiştirirsin. Tabi başka yer varsa.
S Senyorr Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2023 #4 canysf dedi: Kasayı aşağıya koy yerine monitörü koy ya da monitörü kasanın üzerine koy. Basit bir matematik. Bize sorarak masayı uzatamazsın. Genişletmek için tıkla... kasa cam aşağıya koyamam
canysf dedi: Kasayı aşağıya koy yerine monitörü koy ya da monitörü kasanın üzerine koy. Basit bir matematik. Bize sorarak masayı uzatamazsın. Genişletmek için tıkla... kasa cam aşağıya koyamam
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 5 Aralık 2023 #5 Duvara monte edin bence.
Ratonelu00 Hectopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER İşlemci: RYZEN 7 2700X Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ Anakart: ASUS PRİME B450M-K Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 Senyorr dedi: Kasa cam aşağıya koyamam. Genişletmek için tıkla... Sol tarafa sehpa gibi bir şey koyup üzerine monitörü koyabilirsin ancak sağlam bir şey olsun monitöre zarar gelmesin.
Senyorr dedi: Kasa cam aşağıya koyamam. Genişletmek için tıkla... Sol tarafa sehpa gibi bir şey koyup üzerine monitörü koyabilirsin ancak sağlam bir şey olsun monitöre zarar gelmesin.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Aralık 2023 #7 Senyorr dedi: kasa cam aşağıya koyamam Genişletmek için tıkla... O zaman masa değiştirmek dışında şansınız yok. Kasayı aşağı koyup diğer monitörü dikey kullanma şansınız var sadece
Senyorr dedi: kasa cam aşağıya koyamam Genişletmek için tıkla... O zaman masa değiştirmek dışında şansınız yok. Kasayı aşağı koyup diğer monitörü dikey kullanma şansınız var sadece
S Senyorr Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2023 #8 Ratonelu00 dedi: Sol tarafa sehpa gibi bir şey koyup üzerine monitörü koyabilirsin ancak sağlam bir şey olsun monitöre zarar gelmesin. Genişletmek için tıkla... Hemen solumda kapı var olmaz.
Ratonelu00 dedi: Sol tarafa sehpa gibi bir şey koyup üzerine monitörü koyabilirsin ancak sağlam bir şey olsun monitöre zarar gelmesin. Genişletmek için tıkla... Hemen solumda kapı var olmaz.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.087 Çözümler 37 Yer Adana 5 Aralık 2023 #9 HeroGTR dedi: North Bayou Nb H100 22"-35" Amortisörlü 2-12 kg Monitör Tutucu Kol Stand Amazon.com.tr Şu tarz standlar işini görür. Ya da bu paraya masayı değiştirirsin. Tabi başka yer varsa. Genişletmek için tıkla... İşini göreceğini sanmıyorum. Masanın yanında kapı var. O ayaklar ile açarsa monitörleri kapı çarpacaktır. Senyorr dedi: kasa cam aşağıya koyamam Genişletmek için tıkla... Kırılmasından mı korkuyorsun ? Ev arkadaşım yıllarca kullanmıştı. Kırılmaz.
HeroGTR dedi: North Bayou Nb H100 22"-35" Amortisörlü 2-12 kg Monitör Tutucu Kol Stand Amazon.com.tr Şu tarz standlar işini görür. Ya da bu paraya masayı değiştirirsin. Tabi başka yer varsa. Genişletmek için tıkla... İşini göreceğini sanmıyorum. Masanın yanında kapı var. O ayaklar ile açarsa monitörleri kapı çarpacaktır. Senyorr dedi: kasa cam aşağıya koyamam Genişletmek için tıkla... Kırılmasından mı korkuyorsun ? Ev arkadaşım yıllarca kullanmıştı. Kırılmaz.
CeyhunCeyyy Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 5 Aralık 2023 #10 North bayaou ürünlerine bakabilirsinl üstü ste koyabileceğiniz ürünleri var.